Referenser

BSR Svenska AB

BSR är en ledande producent/leverantör av bl.a. motoroptimering till Volvo, Saab, Opel, Ford, VAG och BMW. BSR levererar trimsatser över hela världen genom ett stort nät av återförsäljare som expanderar kontinuerligt. BSR har idag över 120 återförsäljare i 27 olika länder över hela världen.

I den nya helhetslösningen kan vi sköta hundratals dagliga samtal flexibelt, snabbt och själva. IP-telefoni är inte en valfråga längre. Små som stora företag måste välja IP-telefoni idag.”

Fredrik Nygren, telefoniansvarig på BSR Svenska AB

Läs mer…

 

Cambio

Cambio Healthcare Systems är en av Sveriges ledande aktörer inom sjukvårdsindustrin och har verksamhet i Sverige, Storbritannien och Danmark. Sedan maj 2011 ansvarar Cellip för Cambios externa Lync-telefoni, både nationellt och internationellt.

”Vi upplever Cellip som en seriös och kunnig partner med förmågan att hjälpa inte bara medelstora bolag med telefonitjänster, utan också lite större och växande bolag som vårt.”

Jan Adolfsson, IT-chef på Cambio Healthcare Systems

Läs mer…

 

Senzum

Senzum, en av Nordens ledande aktörer inom sitt område, bedriver och utvecklar flerfaldigt prisbelönade support- och kundservicetjänster samt säljer molnbaserade kundservicesystem inkluderat kringutrustning. Med syfte att främja utveckling fokuserar Senzum på bl.a. teknik, processer och utbildning.

”Då vi erbjuder outsourcing av kundservicelösningar på Nordisk basis så är det tacksamt att kunna erbjuda våra kunder motsvarande trafiktäckning på ett kostnadseffektivt sätt. Att vi dessutom kan ha en kontaktyta för all Nordisk IP-trafik är ett plus.”

Henrik Tegelström, VD Senzum

Läs mer…

 

Enea

Enea är en av världens tre största aktörer inom realtidsoperativsystem och ett av de mest kontrakterade företagen inom byggandet av infrastruktur inom global kommunikation. Cellip ansvararför att förse Enea med SIP-trunk Lync för att möjliggöra internationell konferenstelefoni i sex länder.

”Cellips telefoni ger oss nya möjligheter att kommunicera smart. Implementeringen av SIP-trunken i vår kommunikationsstruktur var dessutom mycket enkel.”

Per-Olof Carlsson, I&V-chef samt IT-chef på Enea

Läs mer…

 

Golder Associates

Golder Associates levererar lösningar inom olja och gas, gruvindustri, tillverkningsindustri, kraftproduktion och infrastruktur. Det internationella miljöteknikföretaget har gett Cellip i uppdrag att förse Golder med SIP-trunk Lync.

”Cellips SIP-trunk Lync för telefonkonferens och telefoni ger oss möjlighet att använda Enterprise Voice för Microsoft Lync. Vi kan nu kostnadseffektivt kommunicera lokalt men även globalt med våra internationella kollegor.”

Yngve Swanström, IT-chef på Golder

Läs mer…

 

Väderögruppen

”Ett år med Cellip!

Värt en tårta. Inga driftavbrott. Kombination av iptelefoni när den är som bäst! Vi har en utporterad nummerserie, som är en obruten nummerserie och sömlös drift! Nummer från -00 till -30, med fast och mobil telefoni i samma serie. Arbete från två Sverige- och ett Spanienkontor i total transparentlösning. Svara i Spanien och koppla sedan vidare till en mobilanknytning på en byggplats i Sverige. Det är en anpassning till våra krav av helflexibel teknikpersonal. Exemplen kan göras fler, men det bästa är kraftigt ökad driftsäkerhet samt en sänkning av telefonikostnaderna- mobilt och fast med mer än 10.000kr/mån, i ett företag med bara 12 anställda.

Tack Cellip -bra gjort ”

Agneta Ydner, Vd Väderögruppen

 

Creandum

Vi ville testa en mindre aktör och då var Cellip vårt val. Idag använder vi en Webcentrex Professional och en IVR-tjänst till våra nio nummer och allt fungerar bra. När jag hade kontakt med säljaren Magnus häromdagen var han otroligt hjälpsam och en bra representant för Cellip. Det märks att ni försöker göra ert bästa för era kunder. Jag kan definitivt rekommendera Cellip. 

Paola Hellmalm, Creandum

 

Eurosweden Juridik

Då vår juristfirma har internationell anknytning har vårt kontor flera nummer, både svenska och utländska. Vi valde Cellip på grund av de låga priserna och de många tjänsterna, t.ex. vidarekopplingsfunktionen. Allt har fungerat bra och vi har fått bra bemötande av kundtjänst så vi är mycket nöjda och kan verkligen rekommendera Cellip till andra. 

Olle Lekander, Eursweden Juridik