<< Se fler referenser

Case study: CadcraftCadcraft har verksamhet och personal på många olika orter. Med Office 365 och Cellips telefonilösning har de fått verktyg för att kommunicera och samarbeta smidigt.

Cadcraft levererar lösningar och tjänster inom cad/pdm för tillverkningsindustrin. De har ett 50-tal anställda och kontor på elva orter i Sverige.
 
”Eftersom vi har så många lokalkontor är det viktigt att kunna ha möten utan att resa.”

Torbjörn Johansson, VD på Cadcraft
 
Man har till exempel vecko- och månadsmöten med all personal via video i Lync och den som behöver kan ansluta via mobil eller Ipad. Men det tar inte stopp där, Cadcraft har satsat på en helshetslösning som inkluderar publik telefoni.
 
Med Lync 365 Telefoni från Cellip knyter Cadcraft ihop sin Office 365-lösning med sin telefoni och kan på så sätt skapa en helhetslösning för sin kommunikation. Företagets anställda får med andra ord funktioner som e-post, chatt, video- och konferenssamtal, mobiltelefoni och vanlig telefoni i en och samma plattform.
 
“Lösningen har implementerats genom hela företaget. Även externt fungerar tjänsten oklanderligt och vi står nu i begrepp med att implementera alla våra mobiler i lösningen. Hittills har cirka hälften av våra mobiler integrerats utan några problem.”

Torbjörn Johansson, VD på Cadcraft
 
Cadcraft har också planer på att integrera sitt crm-system mot Lync.

Vi kontaktar dig för gratis rådgivning

Har du frågor eller funderingar? Låt oss kontakta dig för att berätta mer.