<< Se fler referenser

Case study: K3


 
IT-koncernen K3 Nordic AB, med närvaro i hela norden, har gett Cellip i uppdrag att leverera en lösning för intern och extern kommunikation. Cellip försåg K3 med Lync 365 Telefoni som verktyg för inkommande och utgående telefoni samt som ny telefonväxel.

“Cellip har gett oss ett otroligt enkelt och smidigt kommunikationssystem, särskilt när fler Microsoft-produkter används då de flesta integreras med Microsoft Lync. Vårt arbetssätt ändras nu gradvis. Fler och fler säljare tar möten via Lync 365 Telefoni, vilket har ökat vår effektivitet, och vi driver även kundprojekt med hjälp av Lync. Lync 365 Telefoni är den kommunikationslösning man ska ha.”

Håkan Svanberg, vd på K3 Nordic AB
 
Cellip har hjälpt K3 installera tjänsten Lync 365 Telefoni för att hela organisationen ska kunna genomföra inkommande och utgående samtal samt använda den som företagsväxel. I och med att K3 får växelfunktionalitet i molnet så slipper de förvara utrustning på plats och kan enkelt administrera inställningar såsom öppettider och meddelanden oavsett var de befinner sig.
 
Enkelheten som Håkan Svanberg nämner kommer av att Lync 365 Telefoni möjliggör Unified Communications, vilket innebär att all kommunikation samlas på en plattform. Funktioner som presence, tal, e-post, video, chatt, konferens, möten och samverkan med andra företag samt med Skype samlas alltså i ett välkänt användargränssnitt.
 
Den nordiska koncernen K3 Nordic är verksamma inom försäljning av IT-produkter och -tjänster med drygt 3 300 företagskunder i Sverige, Norge, Danmark och Finland. K3 specialiserar sig på licens- och supportavtalshantering och har partnerstatus hos Microsoft, HP, Fujitsu, Adobe, Cisco och Dell.

Vi kontaktar dig för gratis rådgivning

Har du frågor eller funderingar? Låt oss kontakta dig för att berätta mer.