<< Se fler referenser

Case study: MultisoftMultisoft är ett konsultföretag som sysslar med utveckling och vidareutveckling av kundanpassade affärs- och verksamhetssystem. Med hjälp av sin egenutvecklade plattform Softadmin® kan Multisoft markant korta ned ledtiderna för att ta fram en skräddarsydd lösning.

 

Multisoft har valt Cellip som leverantör för att kunna upprätta trafik mellan sig och en 3CX-växel. Det har vi på Cellip löst genom att leverera vår SIP-trunk Extra samt tilläggstjänsten SIP-trunk Pro.

 

SIP-trunk Extra är en dedikerad kanal för taltrafik från din växel till Cellips noder. Trunken är accessoberoende och kräver endast att kunden har en bandbredd på minst 100 kbit/s per samtal i båda riktningar. I och med att Multisoft valt till Pro-tjänsten prioriteras företagets taltrafik, vilket ger högre kvalitet och tillgänglighet.

 

Cellips lösning passar oss perfekt, säger Johannes Ekeroth, IT-chef på Multisoft. Med tilläggstjänsten SIP-trunk Pro har vi en lösning som verkligen låter oss använda våra telefoner fullt ut.

 

Läs mer om Multisoft här

Läs mer om SIP-trunk här

 

Vi kontaktar dig för gratis rådgivning

Har du frågor eller funderingar? Låt oss kontakta dig för att berätta mer
Du kan också ringa oss direkt på: 020-12 13 14 eller mejla: hej@cellip.se


Genom att fylla i formuläret samtycker jag till att ta emot mailutskick med tips, inbjudningar och erbjudanden som kan hjälpa mig att få mer värde ur mina kommunikationslösningar. Jag kan när som helst ta tillbaka mitt samtycke via avregistreringslänken i varje mail.