<< Se fler referenser

Case study: MultisoftMultisoft är ett konsultföretag som sysslar med utveckling och vidareutveckling av kundanpassade affärs- och verksamhetssystem. Med hjälp av sin egenutvecklade plattform Softadmin® kan Multisoft markant korta ned ledtiderna för att ta fram en skräddarsydd lösning.

 

Multisoft har valt Cellip som leverantör för att kunna upprätta trafik mellan sig och en 3CX-växel. Det har vi på Cellip löst genom att leverera vår SIP-trunk Extra samt tilläggstjänsten SIP-trunk Pro.

 

SIP-trunk Extra är en dedikerad kanal för taltrafik från din växel till Cellips noder. Trunken är accessoberoende och kräver endast att kunden har en bandbredd på minst 100 kbit/s per samtal i båda riktningar. I och med att Multisoft valt till Pro-tjänsten prioriteras företagets taltrafik, vilket ger högre kvalitet och tillgänglighet.

 

Cellips lösning passar oss perfekt, säger Johannes Ekeroth, IT-chef på Multisoft. Med tilläggstjänsten SIP-trunk Pro har vi en lösning som verkligen låter oss använda våra telefoner fullt ut.

 

Läs mer om Multisoft här

Läs mer om SIP-trunk här

 

Vi kontaktar dig för gratis rådgivning

Har du frågor eller funderingar? Låt oss kontakta dig för att berätta mer.