<< Se fler referenser

Case study: SenzumSenzum, en av Nordens ledande aktörer inom sitt område, bedriver och utvecklar flerfaldigt prisbelönade support- och kundservicetjänster samt säljer molnbaserade kundservicesystem inkluderat kringutrustning. Med syfte att främja utveckling fokuserar Senzum på bl.a. teknik, processer och utbildning.

 

För att kunna erbjuda sina kundservicetjänster i Norden använder Senzum Cellips SIP-trunk med nummer i Finland, Norge och Sverige. Cellip kan erbjuda nummer i 40 länder och Senzum kan genom Cellip som operatör få tillgång till telekomtjänster i hela Norden.

 

En SIP-trunk är en dedikerad kanal för taltrafik från din växel till Cellips noder. SIP-trunken är kompatibel med bredband från vilken leverantör som helst så länge du har en bandbredd på minst 100 kbit/s per samtal i båda riktningar. Cellip levererar även bredbandslösningar som t.ex. dedikerade IP-förbindelser eller VPN-tjänster för de som vill kryptera sina anslutningar.

 

Cellips tjänster gör det möjligt för Senzum att nå en nordisk marknad med bara en telekompartner.

 

Då vi erbjuder outsourcing av kundservicelösningar på Nordisk basis så är det tacksamt att kunna erbjuda våra kunder motsvarande trafiktäckning på ett kostnadseffektivt sätt. Att vi dessutom kan ha en kontaktyta för all Nordisk IP-trafik är ett plus, Henrik Tegelström, VD Senzum.

 

Här kan du läsa mer om Cellips SIP-trunk.

 

Vi kontaktar dig för gratis rådgivning

Har du frågor eller funderingar? Låt oss kontakta dig för att berätta mer.