CELLIP 365 MOBIL APP

Mobil klienten som används av både användaren,telefonisten och administratören


CELLIP 365 MOBIL APP – NAVET I DIN MOBILA VÄXEL

Cellip 365 Mobil app för iPhone och Android är navet i din mobila växel men även ett hjälpmedel för de som använder Skype, Softphone eller fast telefon till att ringa med. Du kan styra både din egen anknytning och växeln med klienten.

ENKELHET

Du kan snabbt ställa om status, se kollegors status, ringa eller chatta. Allt i ett gränssnitt som gör det enkelt att hantera. Du kan till och med vidarekoppla pågående samtal till en kollega med ett fåtal knapptryck!

RING ELLER CHATTA MED KOLLEGOR

Du ser snabbt vilka kollegor som är tillgängliga och kan ringa eller chatta med dem via ett fåtal klick. Allt för att klienten ska användas i all kommunikation.

SVARSGRUPPER

Se alla svarsgrupper, hur många som sitter i kö, logga in och ut vid behov. Vid inkommande samtal så kan du med hjälp av klienten enkelt vidarekoppla samtal.

STÄNDIG UTVECKLING

Funktionerna beskrivna ovan är endast ett axplock av de viktigaste. Mobilklienterna är under ständig utveckling för att hela tiden vara så aktuella som möjligt.Vi kontaktar dig för gratis rådgivning

Har du frågor eller funderingar? Låt oss kontakta dig för att berätta mer
Du kan också ringa oss direkt på: 020-12 13 14 eller mejla: hej@cellip.se


Genom att fylla i formuläret samtycker jag till att ta emot mailutskick med tips, inbjudningar och erbjudanden som kan hjälpa mig att få mer värde ur mina kommunikationslösningar. Jag kan när som helst ta tillbaka mitt samtycke via avregistreringslänken i varje mail.


TILLSAMMANS ÄR VI STARKA

Cellip samarbetar med och är partner till leverantörer av högsta kvalitet

Atea logotyp
Cisco logotyp
Colt Partner logotyp
Dialect logotyp
IT-Gården logotyp
Microsoft logotyp
TDC logotyp
Telenor logotyp