CELLIP VPN

VPN-TJÄNST FÖR SÄKER KOMMUNIKATION

Hero Cellip VPN

Cellips VPN-tjänst, vilket står för virtuellt privat nätverk, låter dig upprätta en säker förbindelse över internet genom att informationen krypteras. Denna tjänst lämpar sig alltså för när du vill att all telefoni trafik skall krypteras ända fram till oss.

Cellip VPN är utvecklad för att du ska slippa oroa dig. Vi använder enbart välkända etablerade VPN-gateways som är kompatibla med de allra flesta modellerna på marknaden. Det enda du behöver är, förutom en dator och tillgång till internet, någon form av gateway som kan ta emot VPN-anslutningen.

SÄKER ANSLUTNING

Med Cellips VPN-tjänst behöver du aldrig oroa dig för säkerheten. Vi använder oss av en IPsec-VPN med möjlighet att använda flera olika krypteringar som är i princip omöjliga att knäcka om man inte har tillgång till nyckeln som används för att kryptera informationen.

Trafiken skickas säkert via internet med en krypterad anslutning mellan Cellips system och ditt egna nätverk. Genom att kombinera Cellip VPN med egna programvaror som brandväggar får du en miljö med hög säkerhet och slipper därmed oroa dig för intrång.
Fasta avgifter Bundet 12 månader
Startavgift 4 990 kr
Månadsavgift 990 kr

Övriga avgifter
Fakturaavgift 23,20 kr/faktura
Påminnelseavgift 60 kr/nr
Dröjsmålsränta 8%

Alla priser är exkl. moms

Prislista för Cellips företagstjänster

Vi kontaktar dig för gratis rådgivning

Har du frågor eller funderingar? Låt oss kontakta dig för att berätta mer.