CELLIP VPN

VPN-TJÄNST FÖR SÄKER KOMMUNIKATION

Hero Cellip VPN

Cellips VPN-tjänst, vilket står för virtuellt privat nätverk, låter dig upprätta en säker förbindelse över internet genom att informationen krypteras. Denna tjänst lämpar sig alltså för när du vill att all telefoni trafik skall krypteras ända fram till oss.

Cellip VPN är utvecklad för att du ska slippa oroa dig. Vi använder enbart välkända etablerade VPN-gateways som är kompatibla med de allra flesta modellerna på marknaden. Det enda du behöver är, förutom en dator och tillgång till internet, någon form av gateway som kan ta emot VPN-anslutningen.

SÄKER ANSLUTNING

Med Cellips VPN-tjänst behöver du aldrig oroa dig för säkerheten. Vi använder oss av en IPsec-VPN med möjlighet att använda flera olika krypteringar som är i princip omöjliga att knäcka om man inte har tillgång till nyckeln som används för att kryptera informationen.

Trafiken skickas säkert via internet med en krypterad anslutning mellan Cellips system och ditt egna nätverk. Genom att kombinera Cellip VPN med egna programvaror som brandväggar får du en miljö med hög säkerhet och slipper därmed oroa dig för intrång.
Fasta avgifter Bundet 12 månader
Startavgift 4 990 kr
Månadsavgift 990 kr

Övriga avgifter
Fakturaavgift 23,20 kr/faktura
Påminnelseavgift 60 kr/nr
Dröjsmålsränta 8%

Alla priser är exkl. moms

Prislista för Cellips företagstjänster

Vi kontaktar dig för gratis rådgivning

Har du frågor eller funderingar? Låt oss kontakta dig för att berätta mer
Du kan också ringa oss direkt på: 020-12 13 14 eller mejla: hej@cellip.se


Genom att fylla i formuläret samtycker jag till att ta emot mailutskick med tips, inbjudningar och erbjudanden som kan hjälpa mig att få mer värde ur mina kommunikationslösningar. Jag kan när som helst ta tillbaka mitt samtycke via avregistreringslänken i varje mail.

CELLIP ÄR ÅRETS VOICE PARTNER
HOS MICROSOFT TVÅ ÅR I RAD

“Cellip AB har under det gångna året fortsatt leda utvecklingen av Lync-tjänster och har erbjudanden för alla segment. Det finns exempel på kunder som sparat uppemot 70 procent på deras Lync- konferenslösning jämfört med en traditionell lösning. Man har integrerade lösningar med några av de större teleoperatörerna på Enterprise-telefoni. Cellip AB är helt enkelt fortsatt ledande på Lync-telefoni i landet.”TILLSAMMANS ÄR VI STARKA

Cellip samarbetar med och är partner till leverantörer av högsta kvalitet

Atea logotyp
Cisco logotyp
Colt Partner logotyp
Dialect logotyp
IT-Gården logotyp
Microsoft logotyp
TDC logotyp
Telenor logotyp