DIAL-IN CONFERENCE I LYNC

HALVERA TELEFONIKONFERENSKOSTNADERNA OCH JOBBA SMARTARE

World map

Möjliggör Det Nya Arbetssättet med Cellips Dial-in Conference-lösning till din Lync! Du halverar de avgifter som det vanligen innebär att vända dig till en tredjepartsleverantör. Och ljudet är så högkvalitativt att det låter som om den du pratar med sitter i rummet bredvid.

Boka enkelt konferenser, videokonferenser och Lync-möten via Outlooks kalender. Den bekanta miljön och det faktum att allt samlas i en och samma plattform innebär dels att du och dina kollegor blir effektivare och dels att ni kan jobba mer flexibelt, vilket givetvis ger tidsbesparingar och ökad lönsamhet. Vi på Cellip kallar detta för Det Nya Arbetssättet.

SÄNKTA UTGIFTER GER SNABB ÅTERBÄRING

Ytterligare lönsamhet kommer av att du inte behöver investera i en ny, kostsam teknik, utan använder din existerande Lync-lösning Dessutom betalar du inga minutavgifter för konferenstjänsten, utan enbart en fast månadsavgift, vilket ger dig koll på utgifterna. Det enda som sedan tillkommer är vår SIP-trunk Lync-anslutning, vilken möjliggör inkommande samtal och den lokalsamtalstaxa som den inringande betalar.

Sammantaget blir det hela mycket lönsamt. Våra kunder vittnar om så mycket som en halvering av sina kostnader, vilket garanterar att din investering snabbt lönar sig.

KRISTALLKLART LJUD VÄRLDEN ÖVER

Dial-in Conference lämpar sig lika bra för svenska företag som internationella koncerner. Cellip erbjuder nummer i mer än 50 länder, vilka givetvis innefattar de för svenska företag vanligaste länderna. Och oavsett om du håller nationella eller internationella konferenser så är ljudet av marknadsledande kvalitet.

PRODUKTFÖRDELAR

  • Möjliggör Det Nya Arbetssättet – jobba smartare
  • Halvera dina utgifter
  • Boka konferenser och möten via Outlooks bekanta gränssnitt
  • Du slipper investera i ny teknik
  • Ingen minutavgift för konferenstjänsten – enbart en fast månadsavgift
  • Kristallklart ljud
  • Fungerar världen över
Kontakta oss för prisuppgift.


Vi kontaktar dig för gratis rådgivning

Har du frågor eller funderingar? Låt oss kontakta dig för att berätta mer
Du kan också ringa oss direkt på: 020-12 13 14 eller mejla: hej@cellip.se


Genom att fylla i formuläret samtycker jag till att ta emot mailutskick med tips, inbjudningar och erbjudanden som kan hjälpa mig att få mer värde ur mina kommunikationslösningar. Jag kan när som helst ta tillbaka mitt samtycke via avregistreringslänken i varje mail.

CELLIP ÄR ÅRETS VOICE PARTNER
HOS MICROSOFT TVÅ ÅR I RAD

“Cellip AB har under det gångna året fortsatt leda utvecklingen av Lync-tjänster och har erbjudanden för alla segment. Det finns exempel på kunder som sparat uppemot 70 procent på deras Lync- konferenslösning jämfört med en traditionell lösning. Man har integrerade lösningar med några av de större teleoperatörerna på Enterprise-telefoni. Cellip AB är helt enkelt fortsatt ledande på Lync-telefoni i landet.”TILLSAMMANS ÄR VI STARKA

Cellip samarbetar med och är partner till leverantörer av högsta kvalitet

Atea logotyp
Cisco logotyp
Colt Partner logotyp
Dialect logotyp
IT-Gården logotyp
Microsoft logotyp
TDC logotyp
Telenor logotyp