TELEFONKONFERENS

TA MÖTET PÅ DISTANS FÖR ATT SLIPPA RESA

Hero Telefonkonferens

DEN PERFEKTA KONFERENSTJÄNSTEN

Kör tidseffektiva och klimatsmarta telefonkonferensmöten utan restid med ett eget telefonkonferensnummer. Du kommer att kunna öppna ett flerpartssamtal när som helst. Ändå kostar det mindre än ett vanligt telefonnummer med hjälp av högkvalitativ IP-telefoniteknik. Du kan låta folk ringa in till telefonkonferensnumret med vilken typ av telefon som helst, fast eller mobil.

VAR IGÅNG MED TELEFONKONFERENS REDAN IDAG. NUMRET FÅR DU DIREKT

Vi på Cellip brinner för enkelhet. Därför har vi gjort det extra enkelt att komma igång med din konferenstjänst. Allt du behöver är ett abonmmang och ett telefonnummer hos oss. Meddela oss bara så startar vi din konferenstjänst illa kvickt och om du mot all förmodan skulle avbryta tjänsten så har du ingen bindningstid.

VAD KOSTAR SÅDANT TELEMÖTE OCH VAD INGÅR I TELEFONKONFERENSTJÄNSTEN?

 • Månadsavgift 69 kr (exklusive moms)
 • Just nu: inkommande samtal från andra till ditt konferensnummer behöver du inte betala för
 • Upp till 10 samtal i samma konferens
 • Upp till 15 konferenser i månaden
 • Längsta tid för ett möte: 3 timmar
 • SÅ FÅR DU VALFRITT RIKTNUMMER

  Våra konferensnummer börjar med 08. Om du vill du ha ett annat riktnummer går det givetvis att ordna mot en installationsavgift på 996 kr samt ytterligare 30 kr i månaden, vilket gör att månadskostnaden hamnar på 99 kr.

  För upp till 20 samtal i konferensen tillkommer en avgift på 100 kr i månaden, d.v.s. 169 (med 08-nummer) eller 199 kr (med valfritt riktnummer).

  Kontakta våra säljare på 020-12 13 14 för att beställa den här tjänsten eller diskutera en annan lösning som fyller dina behov.

  Vi kontaktar dig för gratis rådgivning

  Har du frågor eller funderingar? Låt oss kontakta dig för att berätta mer
  Du kan också ringa oss direkt på: 020-12 13 14 eller mejla: hej@cellip.se

  CELLIP ÄR ÅRETS VOICE PARTNER
  HOS MICROSOFT TVÅ ÅR I RAD

  “Cellip AB har under det gångna året fortsatt leda utvecklingen av Lync-tjänster och har erbjudanden för alla segment. Det finns exempel på kunder som sparat uppemot 70 procent på deras Lync- konferenslösning jämfört med en traditionell lösning. Man har integrerade lösningar med några av de större teleoperatörerna på Enterprise-telefoni. Cellip AB är helt enkelt fortsatt ledande på Lync-telefoni i landet.”  TILLSAMMANS ÄR VI STARKA

  Cellip samarbetar med och är partner till leverantörer av högsta kvalitet

  Atea logotyp
  Cisco logotyp
  Colt Partner logotyp
  Dialect logotyp
  IT-Gården logotyp
  Microsoft logotyp
  TDC logotyp
  Telenor logotyp