SÅ SLIPPER DU MISSA AFFÄRER I HÖST

HUR JOBBAR ETT FÖRETAG SOM VILL ÖKA EFFEKTIVITETEN?


Hur har andra företag använt sig av Cellips tjänster? Cadcraft, en av Sveriges mest välrenommerade leverantörer av CAD/PDM-lösningar och -tjänster för tillverkningsindustrin, berättar hur de, med vår hjälp, ökat effektiviteten.

 

“Med Lync 365 Telefoni har vi fått ett verktyg som bidrar till vår fortsatta tillväxt genom att vi kan arbeta på ett mer effektivt sätt oavsett var vi är.”

Torbjörn Johansson, VD på Cadcraft.


Med Lync 365 Telefoni knyter Cadcraft ihop sin Office 365-lösning med sin telefoni och kan på så sätt skapa en helhetslösning för sin kommunikation. Företagets drygt 50 anställda får med andra ord funktioner som e-post, Chatt, video- och konferenssamtal, mobiltelefoni samt vanlig telefoni, vilket är den centrala komponenten, i en och samma plattform.

“Lösningen har implementerats genom hela företaget och internt kör vi nu regelbundna veckomöten via Lync, vilket underlättar för våra medarbetare över hela landet att hålla kontakten med varandra oavsett var de är.”

Torbjörn Johansson.


Office 365 innehåller flera bra verktyg för kommunikation och i och med att vi kopplar in fast och mobil telefoni blir lösningen komplett.


I och med implementeringen av Lync 365 Telefoni har Cadcraft tillskansat sig en framtidssäker och skalbar lösning som företaget kan växa med.

“Eftersom vi har så många lokalkontor och projekt med våra kunder är det viktigt att kunna ha möten utan att resa. Ibland kör vi även våra Ledningsmöten som videomöte via Lync och i extremfallet när någon sitter i bilen kan uppkopplingen vara via mobil eller iPad.”

Torbjörn Johansson
Vi kontaktar dig för gratis rådgivning

Har du frågor eller funderingar? Låt oss kontakta dig för att berätta mer (ej support ärenden).