OM CELLIP

- MED PASSION FÖR KOMMUNIKATION

Cellip är en strategisk partner som ökar din lönsamhet, genom att säkra effektiva arbetssätt via ny och beprövad teknik. Vi ger ditt företag det stora företagets alla möjligheter att kommunicera.

VAD VI GÖR – DET NYA ARBETSSÄTTET

Innovativa

Vi tar fram innovativa metoder med ny och beprövad teknik i framkant, vilket gör att våra kunder och partners är attraktiva företag som attraherar rätt personal

Effektiva

Vi säkrar effektiva arbetssätt, vilket möjliggör ökad produktivitet och effektivitet

Helhet

Vi tar ansvar för helhet i affärskritiska tillämpningar i molnet, vilket gör att allt är framtidssäkrat

Engagerade

Vi tar fram lösningar för kommunikation för kompetensintensiva företag som ger engagerade medarbetare, vilket gör att kontakter och kompetensöverföring sker enkelt både inom och mellan företag

HÅRT ARBETE LÖNAR SIG

Fler än 3 000 företagskunder har valt Cellip2011 placerade Cellip sig på artonde plats på Deloittes Swedens Technology Fast 50-lista. 2013 utsågs Cellip dessutom både till ett av Dagens Industris Gasellföretag, vilket färre än 0,5% av Sveriges företag årligen kvalificerar sig till, samt till Årets Voice Partner på Microsoft Partner Awards, vilket vi trevligt nog lyckades upprepa även 2014.

Dessa framgångar och vår ställning på marknaden idag är ett resultat av att vi sysslar med det vi älskar och brinner för. Vi har passion för att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att vara vår kund, för att du ska få snabb hjälp om du behöver det samt för att du ska få tillgång till innovativ och lättanvänd teknik.

Vi kontaktar dig för gratis rådgivning

Har du frågor eller funderingar? Låt oss kontakta dig för att berätta mer.
Du kan också ringa oss direkt på: 020-12 13 14 eller mejla: hej@cellip.se

Genom att fylla i formuläret samtycker jag till att ta emot mailutskick med tips, inbjudningar och erbjudanden som kan hjälpa mig att få mer värde ur mina kommunikationslösningar. Jag kan när som helst ta tillbaka mitt samtycke via avregistreringslänken i varje mail.