020-nummer

Ska det vara svårt för kunderna att komma ihåg ditt telefonnummer?

Ett 020-nummer låter dig erbjuda dina kunder en kostnadsfri kontaktväg till dig. På så sätt kan du erbjuda en högre servicegrad samtidigt som du gör det enklare för kunderna att kontakta dig.

Internationella nummer

Behöver du nummer i andra länder än Sverige?

Det är perfekt om du planerar att starta verksamhet i fler länder och du vill minska tröskeln för att kunderna ska kontakta dig. Vi på Cellip har gjort det lätt för dig att välja nummer i andra länder än Sverige.

Mobiltelefoni

Ringer du mycket eller lite?

Eller föredrar du kanske att SMS:a? Oavsett vad ditt behov är så har vi ett mobilabonnemang passar dig. Abonnemangen är fyllda av fördelar.

Nummer i Sverige

Välj det nummer som passar bäst

Att välja det eller de telefonnummer som du vill ha är det grundläggande i processen att bli kund hos oss. Vi har en mängd svenska nummer att välja mellan, i alla Sveriges riktnummerområden. Vanliga eller guldnummer, enstaka eller hela nummerserier, välj det som passar dig bäst.

077-nummer

Det vanliga supportnumret

Förenkla tillvaron med ett 077-nummer från Cellip. Genom att använda ett nummer som kostar lite extra för kunden att ringa minskar du belastningen på ditt företag samtidigt som du kan styra kunden till din hemsida för att hitta informationen.

Vi kontaktar dig för gratis rådgivning

Har du frågor eller funderingar? Låt oss kontakta dig för att berätta mer
Du kan också ringa oss direkt på: 020-12 13 14 eller mejla: hej@cellip.se


Genom att fylla i formuläret samtycker jag till att ta emot mailutskick med tips, inbjudningar och erbjudanden som kan hjälpa mig att få mer värde ur mina kommunikationslösningar. Jag kan när som helst ta tillbaka mitt samtycke via avregistreringslänken i varje mail.