Telefoner till Microsoft Teams


Yealink
T56A

T56A är en Android-baserade telefon, med Optima HD kvalite på ljudet och en 7-tums pekskärm, förbättrar samarbete tack vare Microssoft Teams anpassad upplevelse, som gör den idealisk för kontorsarbetare.

Läs mer

Yealink
T58A

T58A är en Android-baserade telefon, med Optima HD kvalite på ljudet och en 7-tums justerbar pekskärm, förbättrar samarbete tack vare Microssoft Teams anpassad upplevelse, som gör den idealisk för kontorsarbetare med höga krav på kvalite.

Läs mer

Yealink
T55A

T55A är en Android-baserade telefon, med Optima HD kvalite på ljudet och en 4,3-tums pekskärm, förbättrar samarbete tack vare Microssoft Teams anpassad upplevelse, som gör den idealisk för kontorsarbetare med höga krav på kvalite.

Läs mer


Mötesrums system till Microsoft Teams


Yealink
MVC500 trådat eller trådlöst

Perfekt för medelstora rum på sex till 12 personer tack vare sin Yealink 5x optiska kamera och två Yealink trådlösa mikrofoner, vilket gör det lättare att engagera alla i mötet. Yealink MVC500 stöder Microsoft Team Rooms.

Läs mer

Yealink
MVC800

Det rätta valet för stora rum med 12 till 20 personer tack vare en Yealink-kamera med 12x optisk zoom och upp till fyra kabelanslutna Yealink-mikrofoner, som i kombination ger en bred och tydlig vy som gör det lättare för alla att höras. MVC800 har stöd för Microsoft Teams Rum, Office 365, Skype för företag och Microsoft Teams.

Läs mer


Konferenstelefoner till Microsoft Teams


Yealink
CP960

CP960-konferenstelefonen kombinerar hårdvara och mjukvara, inklusive Yealink Noise Proof Technology, för att förbättra ljudkvaliteten. Tack vare den inbyggda 3-mikrofonuppsättningen har CP960 ett 6 meter och 360 ° röstupphämtningsområde, vilket gör den till en idealisk lösning för alla konferensrum som behöver den bästa ljudupplevelsen. Dessutom ger Yealink CP960 skalbarhet för långa ljudinspelningsavstånd i en radie på upp till 20 meter.
Cellip rekommenderar

Läs mer

Polycom
Trio 8800

Polycom Trio 8800 Erbjuder den tydligaste och rikaste ljudupplevelsen någonsin i en Polycom-konferenstelefon. Med 6 meter röstupphämtningsområde, Polycom HD Voice och patenterad Polycom NoiseBlock, fungerar er konversation naturligt och du hör varje ord tydligt i stora konferenslokaler.

Läs mer

Polycom
Trio 8500

Polycom Trio 8500 med 4,3 meter röstupphämtningsområde, Polycom HD Voice och Acoustic Clarity-teknik kombinerar branschledande full duplex, brusreducering med avancerad röstbehandling. Polycoms patenterade NoiseBlock-teknik upptäcker automatiskt ljud utan ljud och dämpar mikrofonen för dig. Den är perfekt för det mellanstora konferensrummet.

Läs merHögtalartelefon till Microsoft Teams


Jabra
Speak 710 MS

Njut av högkvalitativt ljud i dina samtal och musik med Speak 710 högtalartelefon, en preium produkt. Professionell högtalartelefon med HiFi-högtalare för kristallklar konversation och musik. Två enheter kan också kopplas ihop trådlöst för att få riktigt stereomusik eller förlänga ditt konferenssamtal.

Läs mer

Jabra
Speak 810 MS

Speak 810 är den professionella, intuitiva UC-kompatibla konferenssamtal högtalartelefonen för mötesrum. Med USB, Bluetooth och 3,5 mm jackanslutning till smarta enheter och bärbara datorer kan du ansluta på några sekunder.

Läs mer