Telefoner till Microsoft Teams


Yealink
T56A

T56A är en Android-baserade telefon, med Optima HD kvalite på ljudet och en 7-tums pekskärm, förbättrar samarbete tack vare Microssoft Teams anpassad upplevelse, som gör den idealisk för kontorsarbetare.

Läs mer

Yealink
T58A

T58A är en Android-baserade telefon, med Optima HD kvalite på ljudet och en 7-tums justerbar pekskärm, förbättrar samarbete tack vare Microssoft Teams anpassad upplevelse, som gör den idealisk för kontorsarbetare med höga krav på kvalite.

Läs mer


Konferenstelefoner till Microsoft Teams


Yealink
CP960

CP960-konferenstelefonen kombinerar hårdvara och mjukvara, inklusive Yealink Noise Proof Technology, för att förbättra ljudkvaliteten. Tack vare den inbyggda 3-mikrofonuppsättningen har CP960 ett 6 meter och 360 ° röstupphämtningsområde, vilket gör den till en idealisk lösning för alla konferensrum som behöver den bästa ljudupplevelsen. Dessutom ger Yealink CP960 skalbarhet för långa ljudinspelningsavstånd i en radie på upp till 20 meter.
Cellip rekommenderar

Läs mer

Polycom
Trio 8800

Polycom Trio 8800 Erbjuder den tydligaste och rikaste ljudupplevelsen någonsin i en Polycom-konferenstelefon. Med 6 meter röstupphämtningsområde, Polycom HD Voice och patenterad Polycom NoiseBlock, fungerar er konversation naturligt och du hör varje ord tydligt i stora konferenslokaler.

Läs mer

Polycom
Trio 8500

Polycom Trio 8500 med 4,3 meter röstupphämtningsområde, Polycom HD Voice och Acoustic Clarity-teknik kombinerar branschledande full duplex, brusreducering med avancerad röstbehandling. Polycoms patenterade NoiseBlock-teknik upptäcker automatiskt ljud utan ljud och dämpar mikrofonen för dig. Den är perfekt för det mellanstora konferensrummet.

Läs mer


Headset till Microsoft Teams


Jabra
Evolve 65t

Konstruerad för att vara världens första UC-certifierade trådlösa öronsnäckor.

Läs mer

Jabra
Evolve 75e MS

Professionella trådlösa öronsnäckor.

Läs mer

Jabra
Evolve 75 MS

Designad för att kunna koncentrera sig i det öppna kontoret.

Läs mer

Jabra
Stealth UC MS

Bekvämt Bluetooth mono headset med upp till 6 timmars samtalstid. Koppla enkelt till NFC-aktiverade smartphones genom att helt enkelt knacka på de två enheterna tillsammans.

Läs mer

Jabra
Evolve 40 MS mono

Professionellt headset för ökad produktivitet och bra ljud för samtal och musik.

Läs mer

Jabra
Evolve 40 MS stereo

Professionellt headset för ökad produktivitet och fantastiskt ljud för samtal och musik.

Läs mer

Jabra
Evolve 65 MS stereo

Professionellt trådlöst headset med dubbel anslutning och fantastiskt ljud för samtal och musik.

Läs mer

Jabra
Evolve 80 MS stereo

Professionellt headset med aktiv brusavstängning. Håll dig fokuserad även i mycket bullriga miljöer. Styr dina samtal via en dedikerad styrenhet.

Läs mer

Jabra
Engage 65 Mono

Njut av hela dagen komfort och prata i ett trådlöst mono headset.

Läs mer

Jabra
Engage 65 Stereo

Njut av hela dagen komfort och prata i ett stereo headset.

Läs mer

Jabra
Engage 65 Convertible

Ultra-lätt (18gram) DECT trådlöst headset med 100m räckvidd, upp till 9 timmar batterilivslängd och integrerad busylight. Engage 65 kan ansluta till 2 enheter.

Läs mer


Högtalartelefon till Microsoft Teams


Jabra
Speak 710 MS

Njut av högkvalitativt ljud i dina samtal och musik med Speak 710 högtalartelefon, en preium produkt. Professionell högtalartelefon med HiFi-högtalare för kristallklar konversation och musik. Två enheter kan också kopplas ihop trådlöst för att få riktigt stereomusik eller förlänga ditt konferenssamtal.

Läs mer

Jabra
Speak 810 MS

Speak 810 är den professionella, intuitiva UC-kompatibla konferenssamtal högtalartelefonen för mötesrum. Med USB, Bluetooth och 3,5 mm jackanslutning till smarta enheter och bärbara datorer kan du ansluta på några sekunder.

Läs mer