SIP-TRUNK TELEMARKETING

GENOMFÖR SÄLJSAMTAL TILL MOBILNÄTET REDAN IDAG – VI LEVERERAR OMGÅENDE

hero-jämför-nu-1160x200

NÅ FLER…

Idag bedrivs allt större del av kommunikationen på mobilnätet. Därför har Kontakta, branschorganisationen för företag som jobbar med kundservice och försäljning via telefon, beslutat att tillåta säljsamtal till mobiltelefoner. Detta öppnar upp en helt ny marknad för dig som är del av ett telemarketingbolag. Med detta i åtanke har Cellip nu tagit fram en SIP-trunk med specialanpassade priser speciellt för detta ändamål: SIP-trunk Telemarketing.

… FÖR LÄGRE AVGIFT

Liksom våra övriga SIP-trunkar nyttjar SIP-trunk Telemarketing din befintliga internetförbindelse, vilket ger dig en markant lägre avgift än när du ringer över det traditionella telenätet. SIP-trunk Telemarketing är kompatibel med ett 30-tal av de vanligast förekommande växlarna på den svenska marknaden samt de flesta Dialers som finns tillgängliga.

hero-advisa-1160x200

ANPASSA EFTER BEHOV

Då varje företags behov är unikt skräddarsyr vi SIP-trunk Telemarketing efter dina önskemål och dagsaktuella priser. Kontakta oss så tar vi fram en offert.

DRIFTSÄKER TJÄNST

För att du ska känna dig trygg erbjuder vi SLA (Service Level Agreement) som garanterar dig hjälp under alla produktionstimmar. Vi har dessutom geografisk redundans i olika datahallar med olika operatörer så SIP-Trunken är alltid tillgänglig.

FÖLJANDE INGÅR I SIP-TRUNK TELEMARKETING:

  • Kompatibilitet med ett 30-tal av de vanligast förekommande växlarna på den svenska marknaden samt med de flesta tillgängliga Dialers
  • SLA (Service Level Agreement)
  • Full redundans genom två geografiskt oberoende datacenter
  • Anpassning av tjänsten efter ditt företags behov
Vi kontaktar dig för gratis rådgivning

Har du frågor eller funderingar? Låt oss kontakta dig för att berätta mer´(ej supportärenden).