Referenser

Nedan kan du läsa vad ett axplock av våra nöjda kunder har att säga om sina Cellip-erfarenheter. Vi är stolta över att kalla dessa våra referenskunder och tacksamma för att de vill ställa upp. Vill du också vara referenskund? Kontakta din säljare!

Lync 365 Telefoni

Cadcraft har verksamhet och personal på många olika orter. Med Office 365 och Cellips telefonilösning har de fått verktyg för att kommunicera och samarbeta smidigt. Man har till exempel vecko- och månadsmöten med all personal via video i Lync och den som behöver kan ansluta via mobil eller Ipad. Men det tar inte stopp där. Cadcraft har satsat på en helshetslösning som inkluderar publik telefoni.

”Eftersom vi har så många lokalkontor är det viktigt att kunna ha möten utan att resa.”

Torbjörn Johansson, Vd på Cadcraft

Läs mer…

“Då vi på Cryex kommunicerar världen över ställer vi höga krav på vår kommunikation och leverantören av denna. Cellip har levt upp till alla våra krav och visat kompetens, otrolig sakkunnighet och entusiasm. Vi har varit i kontakt med många andra aktörer på marknaden och till skillnad från sina konkurrenter kan Cellip verkligen sina tjänster samt vet hur de kan tillgodose våra behov.”

Klas Hesselman, Chief Operating Officer på Cryex

“Införandet av Lync 365 Telefoni har för oss inneburit både en stor förenkling i sättet vi kan kommunicera och dela information inom bolaget som sitter på olika platser i Colombia och hur vi talar med kunder här i Sverige. Vi använder Lync på PC för att dela skrivbord och tala med varandra, Lync i Windows Phone, Android och iPhone samt nu som telefonväxel.”

Anders Larsson, Vd på Ideact

IT-koncernen K3 Nordic AB, med närvaro i hela norden, har gett Cellip i uppdrag att leverera en lösning för intern och extern kommunikation. Cellip försåg K3 med Lync 365 Telefoni som verktyg för inkommande och utgående telefoni samt som ny telefonväxel.

”Cellip har gett oss ett otroligt enkelt och smidigt kommunikationssystem, särskilt när fler Microsoft-produkter används då de flesta integreras med Microsoft Lync. Vårt arbetssätt ändras nu gradvis. Fler och fler säljare tar möten via Lync 365 Telefoni, vilket har ökat vår effektivitet, och vi driver även kundprojekt med hjälp av Lync. Lync 365 Telefoni är den kommunikationslösning man ska ha.”

Håkan Svanberg, Vd på K3 Nordic AB

Läs mer…

Nelson Garden, en ledande aktör inom trädgårdsbranschen, gav Cellip i uppdrag att ta fram ett effektivt och komplett kommunikationsverktyg. Cellip levererade Lync 365 Telefoni Global.

”Cellips Lync 365-telefoni har gjort våra medarbetares vardag enklare.”

Stefan Karlsson, Drift- och teknikansvarig på Nelson Garden

Läs mer…

SIP-trunk Skype for Business

Cambio Healthcare Systems är en av Sveriges ledande aktörer inom sjukvårdsindustrin och har verksamhet i Sverige, Storbritannien och Danmark. Sedan maj 2011 ansvarar Cellip för Cambios externa Lync-telefoni, både nationellt och internationellt.

”Vi upplever Cellip som en seriös och kunnig partner med förmågan att hjälpa inte bara medelstora bolag med telefonitjänster, utan också lite större och växande bolag som vårt.”

Jan Adolfsson, IT-chef på Cambio Healthcare Systems

Läs mer…

Enea är en av världens tre största aktörer inom realtidsoperativsystem och ett av de mest kontrakterade företagen inom byggandet av infrastruktur inom global kommunikation. Cellip ansvararför att förse Enea med SIP-trunk Lync för att möjliggöra internationell konferenstelefoni i sex länder.

”Cellips telefoni ger oss nya möjligheter att kommunicera smart. Implementeringen av SIP-trunken i vår kommunikationsstruktur var dessutom mycket enkel.”

Per-Olof Carlsson, I&V-chef samt IT-chef på Enea

Läs mer…

Golder Associates levererar lösningar inom olja och gas, gruvindustri, tillverkningsindustri, kraftproduktion och infrastruktur. Det internationella miljöteknikföretaget har gett Cellip i uppdrag att förse Golder med SIP-trunk Lync.

”Cellips SIP-trunk Lync för telefonkonferens och telefoni ger oss möjlighet att använda Enterprise Voice för Microsoft Lync. Vi kan nu kostnadseffektivt kommunicera lokalt men även globalt med våra internationella kollegor.”

Yngve Swanström, IT-chef på Golder

Läs mer…

SIP-trunk

Multisoft är ett konsultföretag som sysslar med utveckling och vidareutveckling av kundanpassade affärs- och verksamhetssystem. Multisoft har valt Cellip som leverantör för att kunna upprätta trafik mellan sig och en 3CX-växel. Det har vi på Cellip löst genom att leverera vår SIP-trunk Extra.

”Cellips lösning passar oss perfekt. Med tilläggstjänsten SIP-trunk Pro har vi en lösning som verkligen låter oss använda våra telefoner fullt ut.”

Johannes Ekeroth, IT-chef på Multisoft

Läs mer…

Senzum, en av Nordens ledande aktörer inom sitt område, bedriver och utvecklar flerfaldigt prisbelönade support- och kundservicetjänster samt säljer molnbaserade kundservicesystem inkluderat kringutrustning. Med syfte att främja utveckling fokuserar Senzum på bl.a. teknik, processer och utbildning.

”Då vi erbjuder outsourcing av kundservicelösningar på Nordisk basis så är det tacksamt att kunna erbjuda våra kunder motsvarande trafiktäckning på ett kostnadseffektivt sätt. Att vi dessutom kan ha en kontaktyta för all Nordisk IP-trafik är ett plus.”

Henrik Tegelström, Vd på Senzum

Läs mer…

Cellip 365 IP-Centrex

Advisa grundades 2011 med visionen att alla ska förstå att de kan förbättra sin privatekonomi. Sedan dess har man genom marknadsledande teknik och samarbeten hjälpt över 230 000 svenskar att se över ränta och villkor på sina lån.

”Vi har använt Cellips tjänst IP-Centrex i princip sedan Advisa grundades. Tjänstens funktioner, som Svarsgrupper, Telefonkö och IVR (interaktivt talsvar), har implementerats i alla delar av vår organisation som hanterar inkommande samt utgående kundsamtal och har varit stor till stor hjälp i vårt arbete att ge över 230 000 svenskar möjlighet att se över sin lånesituation.”

Li Viale, Office Manager på Advisa

Läs mer…

”Vi ville testa en mindre aktör och då var Cellip vårt val. Idag använder vi en Webcentrex Professional och en IVR-tjänst till våra nio nummer och allt fungerar bra. När jag hade kontakt med säljaren Magnus häromdagen var han otroligt hjälpsam och en bra representant för Cellip. Det märks att ni försöker göra ert bästa för era kunder. Jag kan definitivt rekommendera Cellip.”

Paola Hellmalm, Creandum

IP-telefoni

Eurosweden Juridik

”Då vår juristfirma har internationell anknytning har vårt kontor flera nummer, både svenska och utländska. Vi valde Cellip på grund av de låga priserna och de många tjänsterna, t.ex. vidarekopplingsfunktionen. Allt har fungerat bra och vi har fått bra bemötande av kundtjänst så vi är mycket nöjda och kan verkligen rekommendera Cellip till andra.”

Olle Lekander, Eursweden Juridik

Väderögruppen

”Ett år med Cellip! Värt en tårta. Inga driftavbrott. Kombination av iptelefoni när den är som bäst! Vi har en utporterad nummerserie, som är en obruten nummerserie och sömlös drift! Nummer från -00 till -30, med fast och mobil telefoni i samma serie. Arbete från två Sverige- och ett Spanienkontor i total transparentlösning. Svara i Spanien och koppla sedan vidare till en mobilanknytning på en byggplats i Sverige. Det är en anpassning till våra krav av helflexibel teknikpersonal. Exemplen kan göras fler, men det bästa är kraftigt ökad driftsäkerhet samt en sänkning av telefonikostnaderna- mobilt och fast med mer än 10.000kr/mån, i ett företag med bara 12 anställda.

Tack Cellip – bra gjort!”

Agneta Ydner, Vd på Väderögruppen

Vi kontaktar dig för gratis rådgivning

Har du frågor eller funderingar? Låt oss kontakta dig för att berätta mer
Du kan också ringa oss direkt på: 020-12 13 14 eller mejla: hej@cellip.se


Genom att fylla i formuläret samtycker jag till att ta emot mailutskick med tips, inbjudningar och erbjudanden som kan hjälpa mig att få mer värde ur mina kommunikationslösningar. Jag kan när som helst ta tillbaka mitt samtycke via avregistreringslänken i varje mail.