SAMTALSINSPELNING

SLIPP UNDRA VEM SOM SA VAD

Hero Samtalsinspelning

Cellip Samtalsinspelning är ett ypperligt verktyg för till exempel telemarketingföretag, försäkringsbolag eller bara företag som är måna om bra kundvård. Inspelning och återspelning av samtal sker enkelt via det molnbaserade gränssnittet och du kan givetvis ladda ner filerna till datorn.

Med Cellip Samtalsinspelning spelar du enkelt in både det du och den du talar med säger. Dessa inspelningar hanteras sedan enkelt av administratörer via det molnbaserade gränssnittet. Med inspelningarna nära till hands är det alltid enkelt att gå tillbaka och avlyssna, vare sig det rör sig om muntliga kontrakt, kvalitetsutvärderingar eller om det förekommit hot.

EN FUNKTION – FLERA SYFTEN

Cellip Samtalsinspelning lämpar sig extra bra för organisationer som använder sig av muntliga kontrakt eller är i behov av att kunna gå tillbaka och verifiera vad som har sagts i en konversation. Denna möjlighet kommer extra väl till pass om någon av dina kollegor utsatts för hot eller liknande. Tjänsten låter sig dessutom användas som verktyg för utvärdering av hur ditt företag kommunicerar med sina kunder.
Fasta avgifter Bundet 12 månader Bundet 36 månader
Startavgift* 1 596 kr 596 kr
Månadsavgift för tjänst 295 kr 295 kr
Månadsavgift per nummer (minst 5 st. per beställning) 20 kr 20 kr

*Tjänsten innehåller 10GB, vilket motsvarar c:a 20 000 minuter

Rörliga avgifter
GB-avgift utöver månadspott 24 kr

Övriga avgifter
Fakturaavgift 23,20 kr/faktura
Påminnelseavgift 60 kr/nr
Dröjsmålsränta 8%

Alla priser är exkl. moms

Prislista för Cellips företagstjänster

  • Filerna nås genom antingen det molnbaserade gränsnittet eller genom nedladdning med ftp
  • Inspelningarna kan lagras i 12 månader eller 36 månader
  • Notera att filerna inte kan tas bort, utan raderas automatiskt efter 12 eller 36 månader (beroende på vilket du väljer). Lagringskapacitet du köper måste vara tillräckligt stor så att alla filer får plats. Ditt lagringsutrymme kommer utökas automatiskt om det fylls upp

  • Vi kontaktar dig för gratis rådgivning

    Har du frågor eller funderingar? Låt oss kontakta dig för att berätta mer´(ej supportärenden).