MOBIL VÄXEL CELLIP 365 UC

Med stöd för Skype/Microsoft Teams

Enkel mobil växel. Styr och kontrollera enkelt via mobil växel appen. Du sänker kostnaden för din telefoni samtidigt som du är förberedd för framtiden. Du kan använda valfri mobiloperatör.


FULLMATAD MED FÖRDELAR

CELLIP 365 UC MOBIL VÄXEL ÄR:

FLEXIBEL – anpassas enkelt efter din verksamhet och den mobiloperatör du behöver för bäst täckning
   
RESPONSIV – designad för att fungera optimalt på mobil, dator och surfplatta
   
VÄRDESKAPANDE – utformad för att öka tillgängligheten för dina kunder och medarbetare, genom bl.a. funktioner som svarsgrupper, köer, hänvisningar och presence
   
INTUITIV – enkel att komma igång med. Vi hjälper dig dessutom genom hela processen
   
FRAMTIDSSÄKRAD – växeln är integrerad med Skype för Företag, Teams, Slack och CRM system. Helt molnbaserad, vilket innebär att support och löpande uppgraderingar ingår

Välj fast växelabonnemang 119 kr/mån.
Välj sedan ett mobilabonnemang nedan alla växeltjänster ingår!

Mobil växel-ikon + Mobil 2GB
Mobil Fastpris 2GB  
Mobil växel-ikon + Mobil 6GB
Mobil Fastpris 6GB  
Mobil växel-ikon + Mobil 12GB
Mobil Fastpris 20GB  
Mobil växel-ikon + Mobil 60gb
Mobil Fastpris 60GB  
Mobil växel-ikon + extern operatör
Extern mobiloperatör  

219 per användare & månad

299 per användare & månad

379 per användare & månad

449 per användare & månad

ingår per användare & månad

Startavgift

250 kr

Installationsavgift

fr. 995 kr

Installationsavgift, > 100 användare

Offert

Prislista för Cellips företagstjänster

DET HÄR ÄR Cellip 365 UC MOBIL VÄXEL

Mobil växel i Galaxy-mobil


I Cellip 365 UC Mobil Växel knyts din fasta och mobila telefoni ihop i en och samma app. Närvaroinformationen (presence) finns givetvis med för att du ska kunna se dina kollegors närvaro på ett enkelt sätt. Appen, som självklart också låter dig styra din mobil växel, gå in och ur svarsgrupper, ställa din hänvisning, se kö-statistik och mer, finns tillgänglig på Android och iOS. Detta gör att behovet av en traditionell växel för telefoni försvinner. Du anpassar mobil växeln efter de behov du har, efter den operatör som ger dig bäst täckning där du behöver den som bäst. Det ger dig även möjlighet att göra lösningen internationell med nummer i 60-tal länder.ENKLARE ATT HANTERA – SAMMA FUNKTIONER

Letar du efter en avancerad företagsväxel eller vill du ersätta din befintliga mobil växel med något mer anpassningsbart och framtidssäkert? Genom oss kan du med fördel integrera Skype for Business-användare i din mobil växel. Du kan enkelt integrera med olika CRM system och samarbetsverktyg som Slack och Microsoft Teams. Anpassa användarnas funktioner efter behov din nya, flexibla och professionella växel, helt placerad i molnet. Och du går inte miste om några funktionaliteter som vanliga växlar har. De blir bara enklare att hantera.

Vi kontaktar dig för gratis rådgivning

Har du frågor eller funderingar? Låt oss kontakta dig för att berätta mer´(ej supportärenden).

SÅ TYCKER VÅRA KUNDER

Införandet av Lync 365 Telefoni har för oss inneburit både en stor förenkling i sättet vi kan kommunicera och dela information inom bolaget som sitter på olika platser i Colombia och hur vi talar med kunder här i Sverige.

Vi använder Lync på PC för att dela skrivbord och tala med varandra, Lync i Windows Phone, Android och iPhone samt nu som telefonväxel.

Anders Larsson, Ideact

Anders Larsson, Ideact

Då vi på Cryex kommunicerar världen över ställer vi höga krav på vår kommunikation och leverantören av denna. Cellip har levt upp till alla våra krav och visat kompetens, otrolig sakkunnighet och entusiasm.

Vi har varit i kontakt med många andra aktörer på marknaden och till skillnad från sina konkurrenter kan Cellip verkligen sina tjänster samt vet hur de kan tillgodose våra behov.

Klas Hesselman, Cryex

Klas Hesselman, Cryex