FÖR DIG SOM VILL LYCKAS I INDUSTRI 4.0 – DEN NYA INDUSTRIREVOLUTIONEN

Om du vill springa ifrån konkurrenterna, öka lönsamheten och förbättra produktiviteten på ditt företag – då har vi riktigt goda nyheter till dig. Läs vidare och upptäck hur du kan

 • Göra stora besparingar på kostnadssidan
   
 • Få ett effektivare och modernare arbetssätt
   
 • Dra nytta av en fullständig kommunikationslösning för meddelanden, telefoni, mobiltelefoni, videokonferenser, dela information och dokument
   
 • Få det lättare att attrahera rätt medarbetare

  Hur påverkar Industri 4.0 dig och ditt företag?

  Det finns två syften med Industri 4.0. Det första är att återindustrialisera västvärlden med smarta fabriker, produktion med kortare omställnings- och ledtider, färre fel, mer flexibilitet och utan tidskrävande programmering. Och det andra är att modernisera, förenkla och effektivisera hela företagets kommunikation.

  Klicka här för att läsa mer om vilka moderna kommunikationslösningar SAAB, Alfa Laval, Ericsson, Volvo och många andra använder

  Det finns många fördelar som du kan dra nytta av i ditt företag. Till exempel kan du göra bättre analyser och åtgärder i den löpande verksamheten för att förbättra underhåll och service. Det finns redan idag it-lösningar som ger leverantörer möjlighet att utföra tjänster och service på distans, via nätet. Detta ger både kostnads- och miljöfördelar.

  En annan faktor för framgång är de tidsvinster som högre datorkapacitet och allt bättre metoder kan ge i alla led. Till exempel i mätning, analys, beslut och åtgärder. En digitalisering inom företagens operativa processer och genom företagens värdeskapande nätverk kommer att skapa radikalt nya förutsättningar för konkurrenskraft och långsiktig ekonomisk och miljömässig hållbarhet.

  Det smartaste och viktigaste i Industri 4.0

  Men det viktigaste av allt är att du kan öka lönsamheten, spara pengar, attrahera rätt medarbetare och kommunicera bättre, både med dina anställda och kunder.

  Och det är precis vad de stora svenska industriföretagen redan har börjat göra. Tidigare var det bara de stora bolagen som hade råd med detta. Men så är det inte längre. Du kan också kommunicera lika effektivt som de stora jättarna. Prisnivån är mycket, mycket lägre nu vilket innebär att i princip alla små- och medelstora industriföretag kan skaffa ett modernare sätt att kommunicera, både internt och externt.

  Klicka här för att läsa mer om vilka moderna kommunikationslösningar SAAB, Alfa Laval, Ericsson, Volvo och många andra använder

  Här är några tips för att komma igång:

  Skaffa mail, chat, video, konferens så blir kommunikationen snabbt bättre och mer flexibelt. Tänk också på att du bör kunna dela och arbeta i samma dokument som dina kollegor. På så vis sparar du mycket tid och energi. En annan fördel med att kunna kommunicera på detta sätt är att vi kommer våra partners, medarbetare i andra städer och våra kunder närmare när vi använder internationella nummer och videomöten.

  Upptäck det enkla sättet att bli en vinnare i Industri 4.0

  Bästa hälsningar
  Esko Airas, VD, Cellip AB

  PS. Om du vill bli en vinnare i Industri 4.0 så snabbt som möjligt så kontakta en av våra rådgivare redan idag. Fyll i formuläret nedan och få fri rådgivning av våra experter!

  Vi kontaktar dig för gratis rådgivning

  Har du frågor eller funderingar? Låt oss kontakta dig för att berätta mer (ej support ärenden).