Konsultpaket som ger dig experthjälp inom Lync/Skype for Business-telefoni

      Ledande inom Lync/Skype for Business med telefoni
         
      Microsoft Partner Gold Communications
         
      Årets Voicepartner till Microsoft 2 år i rad
         
      Certifierade Lync/Skype for Business-experter

Är din Skype for Business-installation säker?

En Skype for Business-installation består av många delar som alla måste samverka för att allt ska fungera felfritt och samtidigt vara säker så att inget utifrån hotar driftsäkerheten eller informationen. Dagligen går det att läsa om dataintrång där känslig information läckt ut, om betalningar till IT-brottslingar för "kidnappade" filer och datorer, om överbelastningsattacker, för att bara nämna några exempel. Det är svårt att skydda sig helt. Vi hjälper ditt företag genom att gå igenom er Skype for Business-miljö på ett metodiskt sätt, kontrollera de vanligast förekommande säkerhetsriskerna och redovisa detta i en skriftlig rapport tillsammans med eventuella förbättringsförslag. Efter att ni har genomfört dessa har kommit en bra bit på vägen mot en säkrare Skype for Business-miljö.

Detta är en del av det vi ser över:
 • Certifikat
 • Brandväggsregler
 • Externt publicerade tjänster
 • Skype for Business/Lync-infrastrukturen
 • Konfiguration av Skype for Business/Lync
 • Befintlig övervakning
 • Patchrutiner och patchnivå
 • Backup och restoreAtt lyfta kommunikationen till molnet är inte svårt. Men är det rätt för er?

Känns det osäkert med molnlösningar? Speciellt för telefonin? Att ha en stabil och välfungerande telefonilösning är viktigt för vilket företag och vilken organisation som helst. Många är kvar med en kundplacerad, fysisk telefonitjänst som också är en dyr historia. Vad finns det för möjligheter att bokstavligen lyfta telefonin till en modern och flexibel molnlösning? För vad händer när ens kunder vill kommunicera på andra sätt än att ringa ett telefonnummer och hoppas att någon svarar i andra änden? Låt oss få en bild över ditt företags telefoni- och kommunikationssituation så att vi kan guida er rätt i ert nästa steg och se till att ni inte missar något viktigt, både för er och för era kunder. Vi samlar alla intressenter i en workshop och skriver därefter en rapport.

Detta är en del av det ni får:
 • En analys av verksamhetens behov och krav
 • En analys av er IT:s behov och krav
 • En presentation av vad som är möjligt i en modern kommunikationsplattform
 • En rapport med rekommendationer på vad ni ska tänka på inför ert nästa stegKopplat och klart! - Kom igång med SIP-trunken från Cellip

Vi hjälper till med all konfiguration som behövs för att ditt företag snabbt och enkelt ska komma igång och börja använda telefonin i er Skype for Business- eller Lync-miljö. Inget mera "Hmm... hur gör man nu?". Vi sätter upp allting så som det ska vara för att fungera bäst i just er miljö. Vi är experter på Skype for Business/Lync-integrerat med telefoni och SIP-trunkar och har arbetat med dessa tjänster under flera års tid. Vi instruerar även era nätverks- och brandväggstekniker så att de släpper in trafiken på ett säkert sätt.

Detta är en del av det vi gör:
 • Genomgång av befintlig miljö
 • Konfiguration av Skype-topologi
 • Konfiguration av policy, dial-plan och normaliseringsregler
 • Tilldelning av rätt licenser & telefonnummer till användare
 • Konfigureration av inringande konferens
 • Sammanställning av skriftlig instruktion för nätverk och brandväggar
 • Konfigureration av en kundanpassad svarsgrupp
 • DokumentationVi kontaktar dig för gratis rådgivning

Har du frågor eller funderingar? Låt oss kontakta dig för att berätta mer
Du kan också ringa oss direkt på: 020-12 13 14 eller mejla: hej@cellip.se


Genom att fylla i formuläret samtycker jag till att ta emot mailutskick med tips, inbjudningar och erbjudanden som kan hjälpa mig att få mer värde ur mina kommunikationslösningar. Jag kan när som helst ta tillbaka mitt samtycke via avregistreringslänken i varje mail.

CELLIP ÄR ÅRETS VOICE PARTNER
HOS MICROSOFT TVÅ ÅR I RAD

“Cellip AB har under det gångna året fortsatt leda utvecklingen av Lync-tjänster och har erbjudanden för alla segment. Det finns exempel på kunder som sparat uppemot 70 procent på deras Lync- konferenslösning jämfört med en traditionell lösning. Man har integrerade lösningar med några av de större teleoperatörerna på Enterprise-telefoni. Cellip AB är helt enkelt fortsatt ledande på Lync-telefoni i landet.”–EFFEKTIVARE ARBETE OCH STORA KOSTNADS-BESPARINGAR

Vi upplever Cellip som en seriös och kunnig partner med förmågan att hjälpa inte bara medelstora bolag med telefonitjänster, utan också lite större och växande bolag som vårt.

Jan Adolfsson, IT-chef på Cambio Healthcare Systems


Med Lync 365 Telefoni har vi fått ett verktyg som bidrar till vår fortsatta tillväxt genom att vi kan arbeta på ett mer effektivt sätt. Office 365 innehåller flera bra verktyg för kommunikation men det är först när vi kopplade in fast och mobil telefoni som lösningen blev komplett.

Torbjörn Johansson, VD på Cadcraft

DÄRFÖR VÄLJER FLEST CELLIP

Med stor passion för enkelhet, service och teknik gör vi valet enkelt.

KORTA LEVERANSTIDER

KORTA LEVERANSTIDER

Lyft ditt företags kommunikation med ny och beprövad teknik

BRA SUPPORT OCH KUNDTJÄNST

BRA SUPPORT OCH KUNDTJÄNST

Om du behöver hjälp ska du snabbt få assistans

HÖG TEKNISK KOMPETENS

HÖG TEKNISK KOMPETENS

Det ska vara enkelt att använda våra tjänster samt att vara kund hos oss