Camilla Sundström tar plats i Cellips styrelse

IP-telefonileverantören Cellip tillkännager att Camilla Sundström utsetts till ny styrelseledamot i företaget. Camilla har gedigen erfarenhet av Telecombranschen. Under 25 år i branschen har hon haft ledande befattningar på bland annat Ericsson, Hotsip, Song Network, TDC och Relacom Sverige.

Camilla Sundström erfarenheter och branschkunskap kommer att vara en ypperlig tillgång för oss och våra kunder, säger Esko Airas, VD Cellip.

Cellip har idag positionerat sig som marknadsledande inom IP-telefoni i B2B-segmentet och har flest antal företagskunder i Sverige.

För Cellip är det viktigt att ligga i framkant med tekniska lösningar för de mellanstora och små företag vi hjälper, fortsätter Esko Airas. Vi arbetar med att förstärka både vårt erbjudande men också att behålla och vinna marknadens mest nöjda kunder. Camilla Sundströms kunskap från en mängd bolag kommer väl till pass.

Idag när även stora börsnoterade företag tittar på IP-telefonilösningar av Cellip ställs krav på att gamla växeltelefonilösningar ska införlivas med den nya tekniken.

Cellip är ett företag med en tydlig vision och affärsidé att ge det lilla företaget tillgång till det som stora företag kan få, säger Camilla Sundström. Mina förhoppningar är att bidra med ett synsätt och därmed ledning som gör att företaget fortsätter sin stabila resa mot god lönsamhet och kvalitativa och innovativa tjänster.

För mer information, vänligen kontakta:
Esko Airas, VD på CellipVi kontaktar dig för gratis rådgivning

Har du frågor eller funderingar? Låt oss kontakta dig för att berätta mer (ej support ärenden).