Cellip blir virtuell operatör i Telenors mobilnät

Nyligen tillkännagav Cellip att vi skulle lansera mobilabonnemang. Nu kan vi också gå ut med att det är genom ett samarbete med Telenor Sverige som detta sker. Genom det avtal som ingåtts kan vi nu erbjuda dig tillgång till Telenors rikstäckande mobilnät och Cellips konkurrenskraftiga priser.

Att inleda ett samarbete med Telenor Sverige som är Nordens främsta inom mobilkommunikation är en väldigt viktigt del för att erbjuda företagsmarknaden de nya kombinationstjänster som börjar efterfrågas, säger Esko Airas, VD på Cellip. Vi delar samma tankar om långsiktighet. I och med samarbetet, som innebär att Cellip i rollen som Service Provider använder Telenor Sveriges mobila nät, kan Cellip erbjuda sina kunder nya tjänster inom traditionell mobiltelefoni samt framför allt integration mellan IP- och mobiltelefoni.

– Med sina framgångar bland framför allt små och medelstora företag är Cellip en partner vi gärna samarbetar med och avtalet med dem är ett bevis för att vårt wholesale-erbjudande är attraktivt, säger Mats Lundquist, Affärsområdeschef Företag, Telenor Sverige.

Läs mer om våra mobilabonnemang här.Vi kontaktar dig för gratis rådgivning

Har du frågor eller funderingar? Låt oss kontakta dig för att berätta mer (ej support ärenden).