Cellip internationaliserar

Den svenska IP-telefonioperatören Cellip AB kan informera att man idag inleder en ny internationell strategi. Syftet är dels att utländska kunder ska kunna hitta till Cellips tjänster, men även att de svenska kunderna ska kunna dra fördel av de globala förutsättningar som IP-tekniken skapar.
- Vi kommer att presentera ett flertal nyheter under vintern som är nyskapande för telefonin, säger Henrik Rudberg, verkställande direktör för Cellip.

Cellip är Sveriges snabbast växande IP-telefonioperatör. En av Cellips ambitioner är att regelbundet utveckla nya funktioner och tillämpningar inom IP-telefoni att integrera i sin produkt- och tjänsteportfölj. Nyligen presenterade Cellip exempelvis mobil IP-telefoni – en ny teknik som kommer att revolutionera mobila samtal vid framförallt samtal till och från utlandet (läs mer om mobil IP-telefoni i pressmeddelandet från Cellip den 25 oktober 2006). Den nya internationaliseringsstrategin innebär att Cellip kommer att erbjuda sina produkter och tjänster på andra marknader är Sverige.

Vår huvudmålgrupp blir utländska mindre företag; en marknad som är förvånansvärt dåligt bearbetad av IP-telefonioperatörerna. Vi har de resurser, produkter, tjänster och erfarenheter som just mindre företag efterfrågar, säger Henrik Rudberg.

Ett annat ben i den internationella strategin är att erbjuda svenska kunder tjänster kopplade till utländska regioner. Vilka dessa tjänster är och hur de svenska kunderna kommer att kunna nyttja dessa kommer Cellip att presentera löpande under vintern.

Cellip blir inte bara först i Sverige med att erbjuda kunderna globala tjänster baserade på IP-telefonins teknik, utan i flertalet funktioner blir vi först i världen, säger Henrik Rudberg.

Introduktionstakten för dessa nya tjänster är minst en ny funktion i månaden.

För mer information, vänligen kontakta:
Esko Airas, VD på CellipVi kontaktar dig för gratis rådgivning

Har du frågor eller funderingar? Låt oss kontakta dig för att berätta mer (ej support ärenden).