Cellip + iPhone = Sant

Talsvar som mp3-fil i e-posten samlar all inkommande kommunikation på ett ställe. Cellip är först ut bland de svenska IP-telefonioperatörerna med att skicka sina telesvarsmeddelanden till iPhone. Det betyder att telefonmeddelande som kommer in via en fast IP-telefon, fax och mejl kan samlas på samma ställe. Det ger en hög kontroll av all inkommande kommunikation till företaget.

Telefonmeddelandena sänds som MP3-filer, säger Esko Airas VD på Cellip. Ett normalt meddelande upptar cirka 30 kB och är enkelt att hantera i iPhone eller vilken annan smartphone som helst.

I varje meddelande står det vem som ringt, och hur stort meddelandet är.

Det blir lätt att hoppa mellan meddelandena, att snabbspola i dem och att lyssna efter exempelvis det viktiga telefonnummer som ska ringas.

Iphone förändrar beteendemönster och är viktig för telefonibranschen.

Iphone är nu lika mycket en folkrörelse som en teknikrevolution, fortsätter Esko Airas. Våra kunder gillar kopplingen till Iphone och andra smartphones. Tjänsten ingår i grundabonnemanget. Våra användare har sedan länge kunnat se sina fax i Iphone. Du kan även enkelt ställa in din Iphone och ringa via Cellips IP-telefoniabonemang via din iPhone.

För pressinformation, vänligen kontakta:
Esko AirasVi kontaktar dig för gratis rådgivning

Har du frågor eller funderingar? Låt oss kontakta dig för att berätta mer (ej support ärenden).