Cellip tar över VoIP-forum

VoIP-forum, en av Sveriges största forum för frågor kring VoIP- och internetbaserade kommunikationsvägar, övertas av Cellip.

Passionen för IP-telefoni och den fria debatten kring detta är den bakomliggande orsaken till att Cellip tar över driften av VoIP-forum. Cellip kommer varken att ändra något i forumet eller använda det som marknadsföringskanal.

På denna plattform finns proffsen, och också vanliga människor, privat som företagare, som söker råd och kunskap om IP-telefoni, säger Esko Airas, VD för Cellip. Det värnar vi om. Sedan ska man inte sticka under stolen att vi också gagnas av en allmänt kunnig debatt och via forumet kan få idéer och feedback. Självklart kommer vi vara lyhörda för medlemmars önskemål om förbättringar.

För att garantera att att VoIP-forum förblir oberoende sätter Cellip in Christian Bolstad som neutral moderator för forumet. Christian har erfarenhet från flera professionella teknikforum.

Jag kommer att finnas till hands som en hjälp för nya medlemmar och se till att gamla medlemmar ständigt har möjlighet att utvecklas på forumet, säger Christian Bolstad, som själv varit medlem sedan 2006.

VoIP-forum har idag runt 4 500 medlemmar och anses vara ett av de yppersta platserna i Norden för avancerade tekniska diskussioner inom IP-telefoni/VoIP.Vi kontaktar dig för gratis rådgivning

Har du frågor eller funderingar? Låt oss kontakta dig för att berätta mer (ej support ärenden).