Ny IP-telefoniväxel till lågpris för små företag

Genom att testa och utvärdera ett stort antal headset på marknaden rekommenderar nu Cellip sina kunder en av de allra bästa lösningarna, Cellips fasta och PC-baserade telefoner med headset-teknologi från Jabra och GN Svenska AB.

Vi tycker självklart att Cellip ligger i framkant som väljer oss, säger Göran Delemark, VD på GN Svenska AB, världens största tillverkare av headset. Samarbetet gör också att vi kan erbjuda en bra IP-telefonilösning till våra återförsäljare, så att de kan erbjuda en helhetslösning inom IP-telefoni. Vi kan också komma att genomföra gemensamma marknadsaktiviteter tillsammans med Cellip. Det här är ett område som växer starkt.

Cellip får ofta frågan av sina kunder om vilket headset som är det bästa. Genom att testa de tre största leverantörerna i kvalitetssegmentet föll valet på Jabra.

Samtalsupplevelsen blir som allra bäst med dessaa headset, säger Henrik Rudberg, VD på Cellip. Det finns många headset på marknaden, men vi tycker att det finns en poäng med att kunna erbjuda dem med beprövad kvalitet, som med sin ljudåtergivning förhöjer värdet av samtalet och underlättar för den som sitter mycket i telefon.

Cellips affärsidé är att ge sina kunder en maximalt bra kontakt med omvärlden; ett arbete som inbegriper tekniskt bra lösningar men också ergonomi och kvalitet i samtalet.

Vi rekommenderar headset till dem som pratar mycket, fortsätter Henrik Rudberg. För säljare och kundtjänstmedarbetare är det avgörande och självklart att ha de bästa arbetsredskapen. Och dessa telefoner är av den kalibern att man får en sådan samtalskvalitet att arbetet blir både roligare och effektivare.

Att prata med händerna fria ger stora möjligheter att ge samtalet rätt fokus, det blir mindre som ett telefonsamtal och mer som ett person-till-person-samtal.

För oss andra kan det vara en idé att prova hur mycket effektivare vi kan bli. De flesta som provar vill inte börja hålla telefonen i handen igen. Du kan använda händerna till annat när du talar i telefon; antingen till att gestikulera med för att göra din röst mer intressant eller till att föra anteckningar etc., slår Henrik Rudberg fast.

Modeller som rekommenderas är proffstelefonen i PC: Cellip Softphone, systemtelefonerna SPA941, SPA942 med Power over Ethernet eller high-end: SPA525 med färgskärm och fem linjer tillsammans med rätt korresponderande fasta eller trådlösa headset.

Cellip säljer telefonerna både direkt till kund och via distributören Techdata. Jabramodellerna säljs endast av Cellip och andra återförsäljare då leverantören inte har egen försäljning.

För mer information, vänligen kontakta:
Esko Airas, VD på CellipVi kontaktar dig för gratis rådgivning

Har du frågor eller funderingar? Låt oss kontakta dig för att berätta mer (ej support ärenden).