Nu startar teleupproret

Först kom energiupproret mot energibolagens prissättning. Nu vill vi på Cellip starta teleupproret mot de att de stora mobiltelefonileverantörerna har ett debiteringsintervall på 10 sekunder.

Hur skulle det se ut om allt avrundades uppåt, om t.ex. alla i OS-finalen på 100 meter alltid sprang på 10 sekunder blankt? Det låter inte klokt men de stora telebolagen verkar tycka att detta är en bra idé.

I kampen om mobilabonnenter sänker de nämligen sina minutpriser. Men vad som inte nämns lika ofta är att detta finansieras med ett tio sekunder långt debiteringsintervall för företag. Det betyder att företag får betala för 20 sekunder även om mobilsamtalet egentligen bara är 11 sekunder långt.

Vi på Cellip tycker att alla ska vara tydliga och sekunddebitera samtalen. Därför drar vi nu igång en aktion på Facebook för alla som vänder sig mot de stora företagens debiteringsintervall. Parallellt med detta lanserar vi en sajt som berättar mer om situationen.

Du hittar alla våra mobilabonnemang, som givetvis har sekunddebitering, på www.cellip.com/mobil.

Vill du veta mer? Besök www.cellip.com/9sekunder eller vår Facebook-sida.Vi kontaktar dig för gratis rådgivning

Har du frågor eller funderingar? Låt oss kontakta dig för att berätta mer
Du kan också ringa oss direkt på: 020-12 13 14 eller mejla: hej@cellip.se


Genom att fylla i formuläret samtycker jag till att ta emot mailutskick med tips, inbjudningar och erbjudanden som kan hjälpa mig att få mer värde ur mina kommunikationslösningar. Jag kan när som helst ta tillbaka mitt samtycke via avregistreringslänken i varje mail.