Ny IP-telefoniväxel till lågpris för små företag

Cellip har som första svenska IP-telefonioperatör testat och godkänt IP-telefonväxeln från 3CX. Produktens enkelhet i kombination med Cellips prisvärda telefonitjänster ger små och medelstora företag fullskalig IP-telefoni till låga kostnader.

Den svenska teleoperatören Cellip är först i Norden att erbjuda en enkel och robust IP-växellösning för små och medelstora företag.

Det är en målgrupp som behöver funktionerna hos fullfjädrad IP-telefoni, säger Henrik Rudberg, VD på Cellip, men helst slipper den stora prislappen för inköp och administration.

Lösningen, en IP-telefonväxel för Windows från mjukvarubolaget 3CX, innebär att en ordinär PC görs om till en komplett IP-telefonväxel inom loppet av minuter.

3CX nordiska distributör, Upstream, gläds över den nya samarbetspartnern.

Cellip har en god förståelse för mindre företags behov, djup teknisk kompetens och är till skillnad från många andra operatörer flexibla och enkla att samarbeta med, säger George Brontén, VD på Upstream. Jag är övertygad om att våra partners och dess kunder kommer att uppskatta Cellips tjänster.

3CX erbjuds via Upstreams återförsäljare i de nordiska länderna. I programvaran finns färdig konfiguration för Cellip. Nummerserier kan fås av Cellip direkt från hemsidan, utan väntetider. 3CX finns i olika versioner, från en gratisversion för de allra minsta företagen till större lösningar. I alla versioner ingår en mjukvarutelefon utan kostnad.

För mer information, vänligen kontakta:
3CX hemsida
3CX nordiska distributör

För pressinformation, vänligen kontakta:
Esko Airas

Om 3CX
3CX Phone System for Windows är en mjukvarubaserad IP-telefonväxel som kan ersätta konventionella hårdvarubaserade telefonväxlar. Systemet har utvecklats specifikt för Windows och bygger på SIP-standarden, vilket innebär att den fungerar med alla SIP-baserade IP-telefoner, mjuka som hårda, oavsett tillverkare. Plattformen finns som gratisversion och som betalversion med högre kapacitet och fler funktioner.

Om Cellip
Cellip AB är Sveriges snabbast växande IP-telefonioperatör, registrerad i både Sverige och Finland. Sedan starten i april 2000 har Cellip och/eller dess grundare haft ett finger med i flertalet av marknadens IP-telefonisatsningar. Cellip utvecklar smarta och prisvärda kommunikationslösningar för såväl mobil som fast telefoni. Bland dessa kommunikationslösningar finns det helägda Svefintel vars tjänster har rönt stor uppmärksamhet i finsk radio och TV och MySecretary.Net®, Sveriges mest prisvärda IP-telefonitjänst.

Om Upstream
Upstream hjälper IT-konsulter bli mer effektiva och lönsamma genom affärskonsultation fokuserad kring lösningar från tillverkare som vågar utmana marknadsledarna med innovation och idérikedom. Kundbasen består av ett hundratals återförsäljare i de nordiska länderna. Företaget är privatägt, grundades 1996 och har sitt säte i Stockholm.Vi kontaktar dig för gratis rådgivning

Har du frågor eller funderingar? Låt oss kontakta dig för att berätta mer (ej support ärenden).