Lediga jobb:

Cellip är ett företag i stark tillväxt. Vi söker ständigt efter nya förmågor! Därför välkomnar vi alltid ansökningar även om vi inte har någon utlyst tjänst där just du passar.

LEDIGA TJÄNSTER PÅ CELLIPS SÄLJAVDELNING

Just nu har vi inget behov av fler säljare men vi är ständigt på jakt efter nya lyhörda talanger. Skicka in ditt CV så kontaktar vi dig när det blir aktuellt för lediga tjänster som passar dig.

LEDIGA TJÄNSTER PÅ CELLIPS SUPPORT

I dagsläget har vi full täckning på vår supportavdelning men vi är ständigt på jakt efter nya begåvade personer. Skicka in ditt CV så kontaktar vi dig när det blir aktuellt för lediga tjänster som passar dina kvalifikationer.

LEDIGA TJÄNSTER PÅ CELLIPS UTVECKLINGSAVDELNING

Inga lediga i dagsläget men vi är alltid intresserade av talanger och erfarna utvecklare som kan hjälpa oss utveckla framtidens kommunikationstjänster. Skicka in din ansökan med tillhörande CV så återkommer vi nästa gång vi söker en utvecklare.

LEDIGA TJÄNSTER PÅ CELLIPS KUNDSERVICE

I nuläget söker vi inga medarbetare till kundserviceavdelningen men vi är ständigt på jakt efter nya serviceinriktade förmågor. Skicka in ditt CV så kontaktar vi dig när en tjänst som stämmer in på dina färdigheter blir ledig.
Vi kontaktar dig för gratis rådgivning

Har du frågor eller funderingar? Låt oss kontakta dig för att berätta mer.