Porttelefoni

hero-porttelefoni-450x155

Behöver ditt företag en porttelefon? I samarbete med QT-Systems kan Cellip nu erbjuda IP-baserad porttelefoni.

Reducera dina kostnader
Grundförutsättningen för att din porttelefon ska fungera är att du måste ha ett telefoniabonnemang till den. Och det är där möjligheten till stora besparingar kommer in. Genom att välja Cellip som operatör tar du del av våra marknadsledande priser och kan påverka kostnaden markant.

Samtliga av våra företagsabonnemang är kompatibla med porttelefonerna från QT-System. Om du dessutom använder oss som leverantör av telefoni i dina vanliga telefoner blir det extra billigt eftersom trafiken mellan olika cellipabonnemang är kostnadsfri. Det enda du då betalar för är månadskostnaden.

Glasklart ljud
Självklart ska du höra vem det är som ringer på och vem den söker. Liksom när du ringer med IP-telefoni i vanliga telefoner är ljudkvaliteten minst lika bra som vid traditionell telefoni. Du kan vara trygg i att ljudkvaliteten är så bra som det bara är möjligt.

 

Kontakta Simon Sjödin för mer information om Porttelefoni på simon.sjödin@cellip.com eller 08-55 80 10 88

 

QT-SystemsQT Systems är ett företag med lång branscherfarenhet. De erbjuder Fastighetssystem för flerfamiljsboende med lösningar allt från passagesystem, porttelefoni, bokningssystem, till laddstolpar för elbilar.

Vi kontaktar dig för gratis rådgivning

Har du frågor eller funderingar? Låt oss kontakta dig för att berätta mer (ej support ärenden).