<< Se fler referenser

Case study: Advisa


Advisa grundades 2011 med visionen att alla ska förstå att de kan förbättra sin privatekonomi. Sedan dess har man genom marknadsledande teknik och samarbeten hjälpt över 230 000 svenskar att se över ränta och villkor på sina lån.

 

Vi har använt Cellips tjänst IP-Centrex i princip sedan Advisa grundades. Tjänstens funktioner, som Svarsgrupper, Telefonkö och IVR (interaktivt talsvar), har implementerats i alla delar av vår organisation som hanterar inkommande samt utgående kundsamtal och har varit till stor hjälp i vårt arbete att ge över 230 000 svenskar möjlighet att se över sin lånesituation, säger Li Viale, Office Manager på Advisa.

 

Som ett företag med stor andel inkommande och utgående telefontrafik ställer Advisa höga krav på sin telefonilösning. Cellip förser Advisa med bl.a. tjänsten Cellip 365 IP-Centrex, en molnbaserad telefonväxel som när som helst kan anpassas efter behov. Tjänsten lämpar sig väl för företag inom Advisas sfär inte minst då skärpta krav på finansbolag gällande hantering och lagring av affärskonversationer möts genom att Cellip 365 IP-Centrex möjliggör samtalsinspelning.

 

Utöver detta erbjuder Cellip 365 IP-Centrex alla funktioner som en traditionell växel med skillnaden att den inte tar upp plats på kontoret, underhålls till en bråkdel av kostnaden och är enkel att administrera.

 

Här kan du läsa mer om Cellip 365 IP-Centrex.

 

Vi kontaktar dig för gratis rådgivning

Har du frågor eller funderingar? Låt oss kontakta dig för att berätta mer.