CELLIPS KONFERENSTELEFONER

hero polycom soundstation-telefoner
POLYCOM SOUNDSTATION IP 6000

EN AVANCERAD KONFERENSTELEFON SOM ISTÄLLET FÖR AFFÄRSRESOR LÅTER DIG HÅLLA PERFEKTA TELEFONSAMTAL MELLAN FLERA PARTER
Det här är den ultimata telefonösningen för dig som har ett litet eller mindre konferensrum. Enheten har Polycom HD Voice Technology som ger kristallklara interaktiva konversationer och ljudtekniken fångar, som ingen annan, upp både de höga och låga frekvenser i rösterna.

Andra karaktärsdrag innefattar teknik som minimerar avbrott, och reducerar ekon. Tack vare den automatiska volymkontrollen anpassar mikrofonen sig efter var i rummet du är placerad, vilket ytterligare gör samtalet tydligare för alla parter. Med inbyggd störningsreduktion blir inte heller mobiltelefoner eller andra trådlösa enheter något problem.

Vidare har Polycom SoundStation IP 6000 höga säkerhetsfunktioner, Integrated Power over Ethernet (PoE), vilket försörjer telefonen med ström genom nätverkssladden, samt en tydlig och bakgrundsbelyst display.

FÖRDELAR

  • Bra för små och medelstora konferensrum
  • Tillåter kristallklara interaktiva konversationer
  • Volymkontroll som automatiskt anpassar ljudstyrkan
  • PoE – strömförsörjning genom nätverkssladden
  • Tydlig och bakgrundsbelyst display
AVGIFT

Kontakta oss för aktuellt pris


polycom-soundstation-ip-6000-600x282

POLYCOM SOUNDSTATION IP 7000

BYT AFFÄRSRESOR MOT PERFEKTA TELEFONKONFERENSER OCH SPARA TID, PENGAR SAMT MILJÖ. I UTBYTE FÅR DU ETT SYSTEM SOM GER DIG DEN KANSKE BÄSTA LJUDKVALITETEN NÅGONSIN
Det här är den ultimata telefonösningen för större konferensrum och styrelsemöten. Enheten har Polycom HD Voice Technology som ger kristallklara interaktiva konversationer och ljudtekniken fångar, som ingen annan, upp både de höga och låga frekvenser i rösterna.

Andra karaktärsdrag innefattar teknik som minimerar avbrott och reducerar ekon. Tack vare funktionen Multiple Call Control Interface kan du koppla in ytterligare två mikrofoner, vilket gör att alla i rummet hörs klart och tydligt för alla parter. Med inbyggd störningsreduktion blir inte heller mobiltelefoner eller andra trådlösa enheter något problem.

Vidare har Polycom SoundStation IP 7000 höga säkerhetsfunktioner, Integrated Power over Ethernet (PoE), vilket försörjer telefonen med ström genom nätverkssladden, en tydlig LCD-display samt en XHTML-microbrowser som gör telefonen till ett kraftigt verktyg i ditt konferensrum.


FÖRDELAR

  • Bra för större konferensrum och styrelsemöten
  • Tillåter kristallklara interaktiva konversationer
  • Möjlighet att koppla in två ytterligare mikrofoner
  • Tydlig LCD-display
AVGIFT

Kontakta oss för aktuellt pris

polycom-soundstation-ip-7000-600x282


Vi kontaktar dig för gratis rådgivning

Har du frågor eller funderingar? Låt oss kontakta dig för att berätta mer
Du kan också ringa oss direkt på: 020-12 13 14 eller mejla: hej@cellip.se


Genom att fylla i formuläret samtycker jag till att ta emot mailutskick med tips, inbjudningar och erbjudanden som kan hjälpa mig att få mer värde ur mina kommunikationslösningar. Jag kan när som helst ta tillbaka mitt samtycke via avregistreringslänken i varje mail.

CELLIP ÄR ÅRETS VOICE PARTNER
HOS MICROSOFT TVÅ ÅR I RAD

“Cellip AB har under det gångna året fortsatt leda utvecklingen av Lync-tjänster och har erbjudanden för alla segment. Det finns exempel på kunder som sparat uppemot 70 procent på deras Lync- konferenslösning jämfört med en traditionell lösning. Man har integrerade lösningar med några av de större teleoperatörerna på Enterprise-telefoni. Cellip AB är helt enkelt fortsatt ledande på Lync-telefoni i landet.”TILLSAMMANS ÄR VI STARKA

Cellip samarbetar med och är partner till leverantörer av högsta kvalitet

Atea logotyp
Cisco logotyp
Colt Partner logotyp
Dialect logotyp
IT-Gården logotyp
Microsoft logotyp
TDC logotyp
Telenor logotyp