Nortel SCS 500

Låt användarna ringa in och ut med sina telefoner som vanligt
Ända sedan Nortel SCS 500 kom så har det blivit lättare för folk att använda många telefonifunktioner. Nu är det dags att du enkelt kopplar upp dig också via SIP-trunk från Cellip med din Nortel SCS 500.

Så hur fungerar det?
Du får en liten gateway att ansluta till ditt LAN och som i sin tur kommer att kommunicera med din Nortel SCS 500 och utgöra IP-telefonigateway och anslutningspunkt till Cellips IP-telefoni. Du kan välja att bara styra samtal ut via Cellip så att det blir pris-billigt med god kvalitet, men de flesta vill också få sina samtal in via SIP-trunken och från Cellip får du de telefonnummer du i så fall behöver och självfallet kan du också flytta med dina telefonnummer om du vill.

Du kan ha bredband från vilken bredbandsoperatör som helst bara du har minst 100 kbit/s bandbredd per pågående samtal i båda riktningarna.

Mycket internationella kontakter?
Apropå telefonnummer: Du kan till och med få nummer i hela 75 länder vilket gör att du kommer mycket närmare dina kontakter!

Mer tjänster
På köpet får du tillgång till en mängd extra tjänster som att du genom Mina Sidor kan ställa in också om samtal ska kopplas till någon speciell mobiltelefon, eller kanske till telefonpassning om du inte kan ta samtalen. Du kan också lätt få fax nummer så att alla inkommande samtal görs om till PDF-fax innan de hamnar i valfri e-post inkorg.

Spara samtidigt
Det är inte så vanligt att man kan säkra sin infrastruktur och få mer funktionalitet samtidigt som man också sparar pengar. Eftersom Cellip just har erkänt mycket konkurrenskraftiga trafikpriser måste du agera nu!

Vi kontaktar dig för gratis rådgivning

Har du frågor eller funderingar? Låt oss kontakta dig för att berätta mer (ej support ärenden).