SIP-TRUNK LYNC/SKYPE CENTREX

VÄXELFUNKTIONALITET TILL DIN LYNC/SKYPE PÅ ENKLAST MÖJLIGA SÄTT


Med Cellips SIP-trunk Lync/Skype Centrex blir det ännu enklare att använda Lync och Skype för företag för telefoni. I denna tjänst får du en fullfjädrad växel, med alla funktioner du behöver, utan att behöva konfigurera din Lync/Skype-server.

VÄXELFUNKTIONALITET TILL DIN LYNC/SKYPE-TELEFONI

Med SIP-trunk Lync/Skype Centrex slipper du en fysisk telefonväxel som tar plats och behöver underhållas. Eftersom du outsourcar tjänsten blir din telefoni både billigare och mer flexibel. Du kan administrera dina svarsgrupper, köer och andra funktioner när som helst så länge du har internetaccess.

TELEFONVÄXELN MED KRAFT

Telefonväxel med det rätta gränssnittet som du dessutom kan genomföra djuplodande analyser med, tack vare den grundliga och heltäckande statistiken som presenteras där. Du kan sätta egna parametrar, gå ner på individnivå och, givetvis, exportera statistiken till Excel.

HELTÄCKANDE STATISTIK

Att genomföra djuplodande analyser är enkelt tack vare den grundläggande och heltäckande statistiken som presenteras i ett lättförståeligt gränssnitt. Du kan t.ex. sätta egna parametrar, gå ända ner på individnivå och, givetvis, exportera statistiken till Excel.

FULLMATAD MED FUNKTIONER

SIP-trunk Lync Centrex ger dig tillgång till en mängd funktioner:

 • Svarsgrupp
  Genom att tilldela t.ex. ekonomiavdelningen en svarsgrupp ökar du den inringandes chans att nå fram med sitt ärende. Om trycket på en specifik svarsgrupp är högt kan du dessutom välja att koppla på ett kösystem.
 • Kösystem
  Med ett kösystem slipper den inringande mötas av en upptagetton. Du ställer själv in hur kön ska slussa samtalen och i vilken takt. Ett tips är att låta de inringande ta del av speciella erbjudanden och information medan de köar. Några av de funktioner du kan ställa in är:
  – Om musik eller rington ska höras i kön
  – Vilket av nio tillgängliga språkpromptarna ska vara på
  – Om det ska vara en manlig eller kvinnlig röst (om du väljer svenska)
  – Hur ofta köplatsen ska annonseras
  – Hur länge den inringande ska stå i kö
 • VIP-kö
  Med VIP-köfunktionen slipper den inringande sitta i kön medan samtalet väntar på att kopplas fram. Istället kan du låta kunden få möjligheten att lägga på och sedan bli uppringd. Denna funktion blir alltmer populär och är ett ypperligt sätt att skapa lite extra goodwill mellan dig och dina kunder.
 • Kömonitor
  Ett perfekt redskap för dig som har Cellips kösystem är vår kömonitor. Med kömonitorn får dina agenter alltid tillgång till realtidsuppdaterad information över hur trafiksituationen ser ut och kan på så vis sätta in extra resurser där det behövs som mest.
 • Talsvar/IVR
  Talsvar underlättar tillvaron för alla inblandade. När den inringande möts av en förintalad röst som ger tydliga instruktioner maximeras chansen för att kunden ska komma fram till rätt avdelning utan att din personal belastas, t.ex. ”Tryck 1 för att kopplas till kundservice”.
 • Röstbrevlåda
  Du kan också låta den inringande skickas till en röstbrevlåda då varken du eller dina kollegor kan svara i telefonen. De intalade meddelandena kan du komma åt på Mina sidor och du kan också ställa in så att du får besked per e-post när ett meddelande kommer in.
 • Samtalsstatistik
  Liksom namnet antyder får du med denna tjänst ökad insyn i hur ditt företags telefontrafik ser ut. Du kan när som helst spåra både inkommande och utgående samtal, var belastningen är som högst och mycket mer. Den filtreringsbara informationen är alltid åtkomlig och gör det lätt att fatta beslut om vilka åtgärder som är lämpliga för ditt företag.
 • Utländska nummer
  Är ditt företag verksamt i flera olika länder? Kombinera IP-Centrex Pro med internationella nummer. Vi har nummer av bra kvalitet och till marknadsledande avgifter i ett stort antal länder över hela världen.
 • PRODUKTFÖRDELAR

  • Kraftfull växeltjänst som är fullmatad med funktioner
  • Anpassningsbar efter dina önskemål, när som helst på dygnet
  • Olika behörighetsnivåer (Administratör, Svarsgrupp-administratör, Användare)
  • Unikt grafiskt gränssnitt
  • Mobilapp för hänvisning och hantering av svarsgrupp

  SIP-trunk Lync Centrex är en tilläggstjänst till vår SIP-trunk Lync/Skype

  Vi kontaktar dig för gratis rådgivning

  Har du frågor eller funderingar? Låt oss kontakta dig för att berätta mer
  Du kan också ringa oss direkt på: 020-12 13 14 eller mejla: hej@cellip.se


  Genom att fylla i formuläret samtycker jag till att ta emot mailutskick med tips, inbjudningar och erbjudanden som kan hjälpa mig att få mer värde ur mina kommunikationslösningar. Jag kan när som helst ta tillbaka mitt samtycke via avregistreringslänken i varje mail.

  CELLIP ÄR ÅRETS VOICE PARTNER
  HOS MICROSOFT TVÅ ÅR I RAD

  “Cellip AB har under det gångna året fortsatt leda utvecklingen av Lync-tjänster och har erbjudanden för alla segment. Det finns exempel på kunder som sparat uppemot 70 procent på deras Lync- konferenslösning jämfört med en traditionell lösning. Man har integrerade lösningar med några av de större teleoperatörerna på Enterprise-telefoni. Cellip AB är helt enkelt fortsatt ledande på Lync-telefoni i landet.”  TILLSAMMANS ÄR VI STARKA

  Cellip samarbetar med och är partner till leverantörer av högsta kvalitet

  Atea logotyp
  Cisco logotyp
  Colt Partner logotyp
  Dialect logotyp
  IT-Gården logotyp
  Microsoft logotyp
  TDC logotyp
  Telenor logotyp