CELLIPS SYSTEMTELEFONER

CISCO SPA303

ENKEL OCH PRISVÄRD IP-TELEFON MED ALLA NÖDVÄNDIGA FUNKTIONER
En 3-linjers IP-telefon med switch och stor skärm. Fungerar över alla bredband (minst 80 kbit/s i båda riktningarna för ett pågående samtal). Mycket enkel och säker installation med webbaserad registrering där du väljer nytt telefonnummer eller att flytta över befintligt nummer (porteringsfullmakt finns med i lådan). På 10 minuter ringer du med valt nummer. Ett andra nummer kan aktiveras på telefonen på samma sätt.

FÖRDELAR

  • Du ringer utan dator
  • Högtalartelefon
  • Samtal väntar-funktion
  • Samtalsöverkoppling omedelbart under pågående samtal
  • Konferenssamtal
  • Switch
AVGIFT

796 kr


spa-303-600x282

CISCO SPA504

AVANCERAD, PRISVÄRD OCH FUNKTIONSRIK IP-TELEFON FÖR HEMMAKONTORET ELLER FÖRETAG
Cisco IP-telefon SPA504 är en telefon som är utformad för att förbättra och förenkla kommunikationen i hela företaget. De här telefonerna kan användas i såväl entrén och fikarummet som mobila kontorsområden och har funktioner som räcker till för både kontorspersonal och arbetare på verkstadsgolvet. Personalen blir produktiv och får tillgång till röst- och datakommunikation var de än befinner sig, till en låg kostnad.

FÖRDELAR

  • Högtalare
  • Headsetutgång
  • Inbyggd switch
  • PoE
AVGIFT

1 149 kr


spa-504-600x282


Vi kontaktar dig för gratis rådgivning

Har du frågor eller funderingar? Låt oss kontakta dig för att berätta mer
Du kan också ringa oss direkt på: 020-12 13 14 eller mejla: hej@cellip.se


Genom att fylla i formuläret samtycker jag till att ta emot mailutskick med tips, inbjudningar och erbjudanden som kan hjälpa mig att få mer värde ur mina kommunikationslösningar. Jag kan när som helst ta tillbaka mitt samtycke via avregistreringslänken i varje mail.

CELLIP ÄR ÅRETS VOICE PARTNER
HOS MICROSOFT TVÅ ÅR I RAD

“Cellip AB har under det gångna året fortsatt leda utvecklingen av Lync-tjänster och har erbjudanden för alla segment. Det finns exempel på kunder som sparat uppemot 70 procent på deras Lync- konferenslösning jämfört med en traditionell lösning. Man har integrerade lösningar med några av de större teleoperatörerna på Enterprise-telefoni. Cellip AB är helt enkelt fortsatt ledande på Lync-telefoni i landet.”TILLSAMMANS ÄR VI STARKA

Cellip samarbetar med och är partner till leverantörer av högsta kvalitet

Atea logotyp
Cisco logotyp
Colt Partner logotyp
Dialect logotyp
IT-Gården logotyp
Microsoft logotyp
TDC logotyp
Telenor logotyp