Telefonväxel vilken lösning passar dig?

Idag finns en mängd olika lösningar för ett företags telefonväxel behov. Att hitta den lösning som passar företagets specifika behov och en leverantör som kan leverera en komplett lösning kan vara en utmaning. Vi vill göra det enkelt för dig. Därför erbjuder vi på Cellip kostnadsfri rådgivning och en djupgående guidning på vår hemsida. Våra kompletta lösningar täcker alla dina behov med allt från det enkla till det heltäckande

Mobilväxel
MOBILA TELEFONVÄXLAR
Telefonväxel
Microsoft Cloud PBX
IP växel
IP- Centrex
Anslutning för Skype for Business server
Skype växel
Skype for Business
Anslutning för fast telefonväxel
MOBILA TELEFONVÄXLAR
Moln växlar
TELEFONVÄXEL INTEGRERAD MED SKYPE FOR BUSINESS OCH OFFICE 365
En mobilväxel är anpassad om du enbart behöver mobiltelefoner för dina användare. Där du enkelt styr din växel via en app eller mina sidor.
Molnbaserade telefonväxlar har lite olika namn Mobilväxel (se ovan), Centrex, IP-Centrex, växel i molnet eller webbaserad telefonväxel och lämpar sig för stora som små företag.
Allt fler vill ha ett enklare sätt att sköta alla sin kommunikation som chatt, samtal, video, konferenser, möten, mail etc då passar våra tjänster som är integrerade med Office 365 och Skype for Business extremt bra.
Telefonväxel i Microsoft moln - Microsoft Cloud PBX
SIP-TRUNK FÖR DIG SOM HAR SKYPE FOR BUSINESS SERVER
SIP-TRUNK FÖR FYSISKA TELEFONVÄXLAR
Är ni ett större företag med Office 365 E-plans licenser så kan Microsofts Cloud PBX används och passa bra. Detta blir en hybrid lösning med de grundfunktioner som finns i Cloud PBX och de mer avancerade telefonifunktionalitet.
Har du EN Skype for Business eller Lync server som du vill ersätta din telefonväxel med eller ha komplement så har vi SIP-trunk som passar för att ansluta servern till telefoni nätet.
Har du kvar din fysiska telefonväxel så kan vi erbjuda dig högkvalitativ anslutning via vår SIP-TRUNK SIP-trunken använder företagets befintliga internetförbindelse oavsett vilken leverantör ni har.

Mobila telefonväxlar

En mobilväxel är anpassad om du enbart behöver mobiltelefoner för dina användare. Där du enkelt styr din växel via en app eller mina sidor. Det passar de användare som ständig är på språng och inte har en eller flera fasta kontor. Du kan välja med att ett fast numer till växel, sk huvudnummer och även ha fasta nummer till användarna där det är enkelt att välja vad som ska visas utåt. Alla vanliga växel funktioner finns med svarsgrupper, menyval, köer mm samt enkel viadrekoppling via appen. Här kan du läsa mer om vår mobilväxel. läs mer

Moln växlar

Molnbaserade telefonväxlar har lite olika namn Mobilväxel (se ovan), Centrex, IP-Centrex, växel i molnet eller webbaserad telefonväxel och lämpar sig för stora som små företag. Det som kännetecknar denna typ av telefonväxlar är att du hyr tjänster och funktioner efter behov, vilket ger dig stor flexibilitet, du slipper dyra support avtal och får uppdateringar på köpet. Era anställda kan vara del av telefonväxeln oavsett var hen befinner sig och arbetar. Det behövs inte heller någon fysisk utrustning på kontoret, förutom de telefoner och/eller konferensutrustning som ni har. De flesta idag ersätter sina telefoner med en softphone, en (telefon)klient på datorn. Här kan du läsa mer om vår molnväxel läs mer

Telefonväxel integrerad med Skype for Business och Office 365

Allt fler vill ha ett enklare sätt att sköta alla sin kommunikation som chatt, samtal, video, konferenser, möten, mail etc då passar våra tjänster som är integrerade med Office 365 och Skype for Business extremt bra. Förutom den unika integrationen med Office 365 har de alla funktioner som krävs av en modern molnbaserad telefonväxel så som köer, svarsgrupper, menyval, etc, Du använder din Skype for Business klient på datorn att ringa med samt kan även integrerar mobiltelefoni. Du kan styra telefonväxeln via en app eller mina sidor. Vi har två olika varianter på detta.

En som är extremt enkelt att komma igång med och kan kombineras med ovanstående mobil och fasta användare allt efter behov läs med här om Cellip 365 Communicatorn. läs mer

Denna andra tjänsten är mer avancerad och kräver att alla användare har likartad tjänst. Du får full produktivitets ökning och kan arbeta så smart som möjligt. läs med här om Cellip Lync 365 Telefoni. läs mer

Telefonväxel i Microsoft moln - Microsoft Cloud PBX

Är ni ett större företag med Office 365 E-plans licenser så kan Microsofts Cloud PBX används och passa bra. Detta blir en hybrid lösning med de grundfunktioner som finns i Cloud PBX och de mer avancerade telefonifunktionalitet som Cellip tillför bla. svarsgrupper och köhantering, låta användarna välja vilket nummer som ska visas när de ringer ut - mobil, fast eller växelnummer och inspelning av samtal mm. Vi tillhandla håller telefoniaccessen genom vår Cellip Cloud PBX Connect och vi tar hand om telefonnummer, porting, support mm.

SIP-TRUNK för dig som har Skype för företag server

Har du EN Skype for Business eller Lync server som du vill ersätta din telefonväxel med eller ha komplement så har vi SIP-trunk som passar för att ansluta servern till telefoni nätet. Vi är GULD Partner till Microsoft och har certifierade SIP-trunkar. Vi anses som ledande på Skype for Business telefoni i Sverige och har blivit årets Voice Partner till Microsoft de två senaste gångerna. Läs mer om SIP-trunkar här.

SIP-TRUNK för fysiska telefonväxlar

Har du kvar din fysiska telefonväxel så kan vi erbjuda dig högkvalitativ anslutning via vår SIP-trunk SIP-trunken använder företagets befintliga internetförbindelse oavsett vilken leverantör ni har, vilket gör det till en mycket prisvärd tjänst då ingen dedikerad anslutning behövs. Vi har erfarenhet från allra flesta telefonväxlar på den svenska marknaden. Du kommer dessutom extremt snabbt igång. Läs mer om SIP-trunkar här.