voip-forum.se är dessvärre nerstängt. Då den nya lagen GDPR träder i kraft så innebär det kraftigt ökade krav på hur man hanterar privat data.
En genomgång av all data som fanns på voip-forum gjordes och mängden data och hur gammal den var gjorde att det inte gick att uppfylla GDPR på ett rimligt sätt.


Telefoni och Office 365 - enkelt!

Över 3 000 företagskunder använder våra tjänster i sitt arbete dagligen. Behoven är olika, precis som lösningarna. Därför erbjuder vi allt från enkla telefonabonnemang, fax och mobilväxel med tillhörande app till den mest avancerade företagstelefonväxeln. Självklart med full integration mot mobil och Skype for Business samt med tillhörande appar för alla enheter och Office 365. Kort sagt har vi företagstelefoni för såväl de mindre som de allra största företagen. Och allt där emellan.

Skype for Business

Telefoni, chatt, video och konferens. Allt i ett enkelt och välbekant användargränssnitt som är integrerat med Office 365.

Läs mer   

Telefon växel

Molnlösningar för alla behov – fast, mobil och Skype for Business med Office 365-integration. Styr växeln flexibelt var du vill och hur du vill via app eller webb.

Läs mer   

Mobiltelefoni

Prisvärda mobilabonnemang med surf, SMS och MMS till fastpris och som kan utökas med t.ex. tvillingkort och mobilväxel.

Läs mer   

Fast telefoni

Ring, ta emot, vidarekoppla telefonsamtal och mycket mer. Nummer i Sverige och över 50 andra länder. Perfekt för dig med egen fysisk växel.

Läs mer