Mobilitet – inte bara mobiltelefoni

Vad innebär mobilitet för er?

mobilitet_strand


Cellip reder ut begreppen.
Ordet mobiltet får oss att genast tänka mobiltelefoni vilket är bara att gratulera mobiloperatörerna för. Mobilitet i ordets bemärkelse betyder att man inte är låst till någon specifik plats. Vi människor har alltid varit rörliga och har alltid haft ett intresse av att söka nya platser. Cellip anser att man skall kunna kommunicera med nära och kära eller affärskontakter oavsett var man befinner sig.

Tjänster som skapar Mobilitet
Likväl som mobiltelefoni ger mobilitet så gör även IP-telefoni detta. Alla vet att hur dyrt det är att ringa så fort man är ute och reser. Vi är snabba att nyttja IP-telefoni utan att tänka på själva tekniken. Tjänster som Skype eller Viber har tagit mark med anledning av de dyra telefonikostnader en utlandsvistelse innebär. Varför inte ta med sig hemtelefonen eller kontorstelefonen när du reser? IP-telefoni ger så mycket mer än bara “tut-i-luren” då man enkelt kan nyttja tjänsten via en dator eller en klient i mobiltelefonen. Det enda man behöver är en internetanslutning och då företrädesvis inte den som mobiloperatörerna erbjuder med mobilabonnemanget för där kan du bli ruinerad. IP-telefoni är perfekt för de som har dubbelt boende eller har flera kontor, det räcker med en telefon.

Använd din egen telefon för ökad mobilitet
B.Y.O.D. eller rättare sagt bring your own device är ett nytt fenomen inom kommunikation. BYOD skapar nästa generations mobilitet för IP-telefoni då du som användare kan ta med dej din IP-telefon till platsen där du arbetar vilket ger en otrolig flexibilitet för dej.

Fördelar för er

  • Mobilitet via IP-telefoni ger lägre kostnader än mobiltelefoni
  • Mobiltelefonen kan vara en mobil IP-telefon med lägre samtalskostnader
  • Ta med dej hemtelefonen/kontorstelefonen på resan eller till sommarstugan
  • Kräv mobilitet med IP-telefoni utan bindningstider hos er operatör för bästa flexibilitet
  • Mobilitet innebär inte att man alltid skall vara nåbar, stäng av tjänsten för att koppla av


Cellip 365 Mobilväxel premium integrerad med Skype för företag som ökar er mobilitet
Vi anser att man inte ska låsa in sig i en tjänst utan kunna integrera med andra tjänster när man växer. Cellip 365 Mobil växel premium integrerar med Skype för företag men även mot iphone och MAC genom iCellip 365. Läs mer om våran Cellip 365 Mobilväxel

Vi kontaktar dig för gratis rådgivning

Har du frågor eller funderingar? Låt oss kontakta dig för att berätta mer´(ej supportärenden).