Mobilt bredband för alla behov


MOBILT BREDBAND 100GB

För dig som vill ha det lilla extra till exakt rätt pris

Månadsavgift:
349 kr

Hastighet:
Upp till 100 Mbit/s

Datamängd:
100 GB/mån

TÄCKNINGSGARANTI

Genom vårt samarbete med Telenor får du tillgång till ett av Sveriges mest heltäckande nät, vilket gör att du kan surfa mobilt och snabbt nästan oavsett var i Sverige du befinner dig. Visste du att Telenor och Tele2 bygger ut 4G-nätet tillsammans för bästa täckning? Vid ett obereode täckningstest av Omnitel så placerade Telenor sig på första plats i 2 fall av 3.

SURFA VAR DU VILL

Detta är lösningen för dig som vill kunna surfa var du än är. Med mobilt bredband från Cellip är du inte beroende av din fasta lina, utan kan när som helst ta med dig din dator och koppla upp dig på internet där det passar dig. Vare sig du befinner dig på toppen av ett berg eller under en svamp i centrala Stockholm.

FULL FLEXIBILITET

Det kryllar av 3G-/4G-modem och -routrar på marknaden. Och det finns minst lika många åsikter om vilket som är bäst. Vi på Cellip låter dig därför själv bestämma vilken typ av modem eller router som passar dina egna behov. Vi kan även tipsa om modeller och var du kan köpa dem.

VILLKOR

Roaming är inte tillåtet på några bredbandstjänster från Cellip.

LÅTER DET INTRESSANT? KONTAKTA OSS

Om du vill slå till på mobilt bredband från oss eller veta mer om t.ex. vilket modem som behövs är du välkommen att kontakta oss på 020-12 13 14 så får du hjälp.

Vi kontaktar dig för gratis rådgivning

Har du frågor eller funderingar? Låt oss kontakta dig för att berätta mer (ej support ärenden).