CELLIP 365 COMMUNICATOR

TELEFONI FÖR DIG SOM HAR SKYPE FOR BUSINESS I OFFICE 365

Marknadsunik telefoniintegration till Skype Online som gör Office 365 komplett
Du är igång på 2 minuter – ladda ned, installera, logga in och ring med Skype Online i din PC
Integrera enskilda användare eller hela företaget. Anpassa efter användartyper och behov

Tjänsten som gör Office 365 komplett

Det blir allt mer eftertraktat att kunna samla all sin kommunikation – telefoni, video, chatt, konferens, mejl och Skype – i en plattform. Problemet är att det sällan, om någonsin, varit en enkel sak att ordna. Tills nu, alltså.

Vi har tagit fram Cellip 365 Communicator, en tjänst som verkligen gör det lätt för dig att använda Skype for Business som din telefonilösning.Enkelt och roligt med smart telefoni

När du går över till Cellip 365 Communicator så kan du, istället för med din bordstelefon, ringa och ta emot telefonsamtal direkt i din Skype for Business-klient. Det unika med Cellip 365 Communicator är att du inte behöver introducera den på bred front inom företaget, utan kan börja med en person eller funktion. Övriga kollegor kan ha kvar sin befintliga lösning eller någon annan Cellip 365-tjänst som passar deras behov. Du kan alltså mixa och matcha, helt efter just ditt företags unika behov.

Vi kontaktar dig för gratis rådgivning

Har du frågor eller funderingar? Låt oss kontakta dig för att berätta mer
Du kan också ringa oss direkt på: 020-12 13 14 eller mejla: hej@cellip.se


Genom att fylla i formuläret samtycker jag till att ta emot mailutskick med tips, inbjudningar och erbjudanden som kan hjälpa mig att få mer värde ur mina kommunikationslösningar. Jag kan när som helst ta tillbaka mitt samtycke via avregistreringslänken i varje mail.