Nyheter


7 December 2017

3:e parts integrationer

Ni har väl inte missat alla våra tredjepartsintegrationer?
Ni känner säkert till att vi integrerar våran telefoni med Skype for Business och Microsoft Teams men visste ni att det tex också går att visa kundkortet vid inkommande samtal för vissa CRM system?
För att det ska bli överskådligt har vi samlat alla våra integrationer på en sida och saknar ni någon integration så kontakta oss så kikar vi på det. Glöm inte att titta in på sidan ibland för att se om vi har lagt till en ny integration som kanske just ni behöver.

Läs mer


4 December 2017

Övervaka köer

Idag släpper vi vår nya uppdaterade design av kö övervakningen. Vi ändrar även licensmodell så att en användarprofil ingår för alla med växeltjänst! Som tidigare kan man även övervaka en svarsgrupp genom en direkt länk på mina sidor men vi rekommenderar er med lite fler svarsgrupper att använda möjligheten att övervaka flera svarsgrupper i ett fönster. Vi vill också påminna om varningsnivåerna och de kritiskanivåerna ni kan sätta på svarsgrupper för en bättre övervakning.


22 Novmber 2017

Cellip integrerar telefoni i Microsoft Teams

Cellip, som är ledande på Skype for Business-telefoni, gör nu Teams till en del av sin telefonilösning genom att integrera svarsgrupper i Teams. Teamet kan på ett enkelt sätt få en överblick hur situationen är i svarsgruppen, hur många som står i kö, väntetider m.m. Det går även att bli meddelade när varningsnivåer i en svarsgrupp uppnås.

Läs mer
21 Novmber 2017

Cellip på Microsoft event

Den 21 november arrangerade Microsoft eventet Transformation med hjälp av Intelligent Kommunikation, i sina lokaler i Akalla. Peter Karlsson och Mårten Hellebro från Cellip deltog och höll en välbesökt breakoutsession på temat ”Att flytta sin telefoni till Office 365 i praktiken”. Där visade vi exempel på hur man enkelt kan flytta sin telefoni till Cloud PBX/Phone System i Office 365. De övriga breakoutsessionerna hölls av UClarity, Tele 2 och Telia/Cygate.


14 Novmber 2017

Cellip förbättrar Slack användandet

Tillhör du en av de svenskar som dagligen använder Slack i ditt arbete? Då är du inte ensam. Sverige är den marknad med störst andel användare i förhållande till befolkning. Och det är inte konstigt. Slack är en formidabel samarbetsplattform.

Läs mer26 Oktober 2017

Microsoft teams is coming

Skype for Business kommer att flytta in i Microsoft Teams och när alla funktioner är på plats kommer helt nya samarbetsmöjligheter att erbjudas Office 365-kunder, men det är ingen panik och ingen anledning till oro då mycket arbete återstår. Microsoft…

Läs mer24 Oktober 2017

Enklare för företag att flytta telefoni till Microsoft Office 365

Microsoft och telefonoperatören Cellip ingår ett fördjupat partnerskap på den svenska marknaden – Skype Operation Framework (SOF) Partner. Syftet med SOF är att göra det enklare och bättre för företag att flytta sin telefoni till Office 365 och Skype for Business.

Läs mer

12 September 2017

1+1=3 När Cellip inleder samarbete med Staples Connect

Staples Connect har inlett ett partnerskap med teleoperatören Cellip för att erbjuda sina kunder en helhetslösning inom kontorslösningar till Nordens företag. Målet är att bli en ledande helhetsleverantör inom IT-tjänster och -produkter. Som bekant blir saker…

Läs mer


16 Augusti 2017

CASE STUDY: NETEL

Sammanfattning av Cellips och Netel presentation om Skype for Business-Telefoni och Microsoft Cloud PBX på TechX hos Microsoft Här kommer en sammanfattning på vad vi, Cellip och Netel, presenterade om Microsoft Cloud PBX på TechX hos Microsoft. Länken till videoinspelningen…

Läs mer