Villkor

Här hittar du Cellips allmänna och särskilda villkor samt aktuella kampanjvillkor. För att kunna läsa avtalen krävs Adobe Reader, detta är en gratis mjukvara som kan laddas ner på Adobes hemsida.

Företag

Allmänna villkor

Allmänna villkor

 

Allmänna villkor – mobil

Allmänna villkor – mobil

 

Tävlingsvillkor

Just nu har vi inga aktuella tävlingar.


Privat

Allmänna villkor

Allmänna villkor

 

Tävlingsvillkor

Just nu har vi inga aktuella tävlingar.


Personuppgiftslagen, PUL

I de fall du lämnar personuppgifter kommer dessa att användas av Cellip AB, för att skicka dig den information du begärt samt stödja dig i din kunskapsutveckling och stödja dig om du är kund. I samband med registrering för att använda webbplatserna eller då du på annat sätt lämnar uppgifter, t.ex. för att få uppdateringar via e-post, kommer vi att samla in identifierbar personlig information om dig, t.ex. ditt namn, din e-postadress och andra uppgifter, som du lämnar. Genom att använda våra webbplatser eller genom att registrera dig som användare av de tjänster vi erbjuder, samtycker du till att vi använder information du lämnar. Cellip AB kan dessutom komma att behandla dina personuppgifter och andra uppgifter som du frivilligt lämnar för statistik- och marknadsföringsändamål. Cellip AB är det bolag som kontrollerar att den personliga informationen om dig behandlas i enlighet med dataskyddslagen.Vi kan få information om dina åsikter, t.ex. om du ställer frågor till oss. Vi använder dock inte denna information på något annat sätt än för att kunna ge dig som användare bästa möjliga service.


Nyhetsbrev

Cellip skickar ut nyhetsbrev till intressenter 6-8 gånger om året och/eller vid viktiga nyheter. Som intressent (utan att vara kund) går det alltid att välja bort att få mer information från Cellip.

Cellip AB kommunicerar all information till kund via e-post. Det rör såväl avtalsändringar, driftstatus och nya funktioner. Information om ändring och tillägg i tjänsterna och erbjudanden kring detta skickas max en gång per månad via e-post eller när det är av stor vikt att kommunicera och genom att beställa och använda tjänsten samtycker du till detta.


Priser

Cellip AB reserverar sig för eventuella fel på hemsidan.